Ostatnio na złość siostrze wbiłam się w jej sukienkę (małpa mówiła że jestem za gruba) i ku mojemu zdziwieniu zobaczyłam że nawet nie najgorzej wyglądam. Teraz wyruszam na poszukiwanie mojej letniej sukienki! Możecie mi polecić jakieś sklepy? osobiście chciałam zacząć od H&M, ale to dlatego że uwielbiam ten sklep, macie inne propozycje?
ojjjjjjjjj nieeeeeeeeeeee... ja tam jak mam w sukienke się wbić, to już przeżywam...ale jak widze na kimś to fajnie wyglądają, jestem zwolenniczką jeansów i spodenek, może dlatego ze znalazłam u siebie kompleks krzywych kolan
też tak myślałam, wskrap może się jeszcze przekonasz? wiesz, ja mam nóżki jak mały chłopczyk, wiecznie w siniakach i takie maluśkie, a szukam sobie sukienki.
"do mojej figury nie pasują sukienki" czyli to z sukienkami jest coś nie tak, nie z twoją figurą, wystarczy znaleźć odpowiednią kieckę i będzie cacy
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 284 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-06-22, 15:48
aagnieszkaa1 napisał/a:
Ja tam lubie krótsze sukienki...Takie do kostek mi sie nie podobaja chyba ze na jakaś studniówke czy cos
tez nie lubie dlugich... jakos do mnie w ogole nie pasuja...
lubie za to takie do kolan :] ale nie sukienki a spodnice :D
Lemonka Stała bywalczyni Lemonka
Wysłany: 2007-06-22, 18:43
jak dla mnie spodnice sa bardziej wygodniejsze niz sukienki ..... i nie za dlugie tzn do kolan ujdzie ale najbardziej uwielbiam "mini" wkonuc mam co pokazac wiec czemu mam zakrywac :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum