z tego co mi sie kojarzy to ogolnie cala seria jest swietna.
Zgadzam się, bardzo lubię tę serię, już od dosyć dawna do niej wracam :)
Lusiek276 Coś już napisała Lusiek276
Wysłany: 2009-11-11, 00:43
nawilżanie
Jeśli chodzi o nawilżanie to ja osobiście polecam serię Happy Per Aqua firmy Floslek. Jak dla mnie to ogólnie mają bardzo dobre kosmetyki, a z tej serii to mam balsam i krem na noc i musze przyznać, że bardzo mi podpasowały.
Pola13 Użytkowniczka
Wysłany: 2011-02-24, 12:46
Re: nawilżanie
Lusiek276 napisał/a:
Jeśli chodzi o nawilżanie to ja osobiście polecam serię Happy Per Aqua firmy Floslek. Jak dla mnie to ogólnie mają bardzo dobre kosmetyki, a z tej serii to mam balsam i krem na noc i musze przyznać, że bardzo mi podpasowały.
Zgadzam się z Luśkiem, krem intensywnie nawilżający na dzień jest naprawdę dobrze nawilżający i powinien być odpowiedni dla wszystkich pań z sucha skórą. Ja zaczęłam używać już trzecie opakowanie i jak na razie nie mam zamiaru go zmieniać na jakiś inny :)
moja siostra twierdzi ze najlepsza neutrogena, a mi pomaga zwykły nivea, zależy od skóry i czywiście wybór jest taki, że każda bez większych trudów powinna znaleźć coś dla siebie
a ja z takich super nawilżających kosmetyków to polecam wam Lipikar z la roche posay - balsam mają po prostu rewelacyjny, świetnie sie wchłania i super nawilża, no i nie brudzi ubrań.
a ja z takich super nawilżających kosmetyków to polecam wam Lipikar z la roche posay - balsam mają po prostu rewelacyjny, świetnie sie wchłania i super nawilża, no i nie brudzi ubrań.
Cos juz o nim slyszalam, ale cene chyba ma kosmiczna. Kolezanka chyba mi polecala...
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-11-22, 17:56
michelle napisał/a:
purchawka napisał/a:
Cos juz o nim slyszalam, ale cene chyba ma kosmiczna. Kolezanka chyba mi polecala...
Jaka pojemnosc? No raczej tak sobie... ja za swoj krem place z 15 zeta, ale meeeega wydajny bo tlusty jak diabli i starcza na jakis miesiac - dwa. Choc jest go tylko 100g. A Lipikar?
Ale nie masz pewności czy na Twój rodzaj skóry też będzie dobry. Do suchej skóry nie każdy krem nawiląjący jest odpowiedni. Bardzo dużo zalezy też o dorganizmu.
_________________ Kosmetyki naturalne, Centrum zdrowia i urody - VitaLab.pl
Lipikar balsam ma pojemność 200 ml lub 400 ml i moim zdaniem też jest mega wydajny - a cena jak na kosmetyk z górnej półki myślę, że jest spoko, tym bardziej, że jak mają promocję, to zawsze coś dodają, np. mydełko :)
lilka Coś już napisała
Wysłany: 2010-08-31, 11:50
jak dla mnie dobrym rozwiązaniem na sucha skórę jest krem z lanolina z Merino, który zawiera olejki roślinne i woski (działające odżywczo na skórę) Jeśli jednak, ktoś nie może stosować preparatów o kremowej konsystencji, to z tej samej firmy jest żel aloesowy, który nie tylko nawilżą, ale także działa kojąco na podrażniony naskórek.
MobilnyGabinet Coś już napisała
Wysłany: 2010-08-31, 15:25
A ja uzywam neutrogeny:) Na prawde dobrze sie sprawuje, i co najwazniejsze nawilza swietnie skórę;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum