Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: skora, sucha

Sucha skora
Autor Wiadomość
Angel 
Miłośniczka forum

Wysłany: 2009-11-02, 09:17 

masz racje Paulinaa ale zapach tego balsamu jest kosmiczny :-D

masha 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2009-11-06, 08:07 

Paulinaa napisał/a:
z tego co mi sie kojarzy to ogolnie cala seria jest swietna.

Zgadzam się, bardzo lubię tę serię, już od dosyć dawna do niej wracam :)

Lusiek276 
Coś już napisała
Lusiek276

Wysłany: 2009-11-11, 00:43 nawilżanie

Jeśli chodzi o nawilżanie to ja osobiście polecam serię Happy Per Aqua firmy Floslek. Jak dla mnie to ogólnie mają bardzo dobre kosmetyki, a z tej serii to mam balsam i krem na noc i musze przyznać, że bardzo mi podpasowały.

Pola13 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-02-24, 12:46 Re: nawilżanie

Lusiek276 napisał/a:
Jeśli chodzi o nawilżanie to ja osobiście polecam serię Happy Per Aqua firmy Floslek. Jak dla mnie to ogólnie mają bardzo dobre kosmetyki, a z tej serii to mam balsam i krem na noc i musze przyznać, że bardzo mi podpasowały.

Zgadzam się z Luśkiem, krem intensywnie nawilżający na dzień jest naprawdę dobrze nawilżający i powinien być odpowiedni dla wszystkich pań z sucha skórą. Ja zaczęłam używać już trzecie opakowanie i jak na razie nie mam zamiaru go zmieniać na jakiś inny :)

piekna 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-11-12, 16:02 

moja siostra twierdzi ze najlepsza neutrogena, a mi pomaga zwykły nivea, zależy od skóry i czywiście wybór jest taki, że każda bez większych trudów powinna znaleźć coś dla siebie

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2009-11-12, 17:02 

Dokładnie, wszystko zależy od rodzaju skóry konkretnej osoby ;-)
A Nivea to naprawdę świetna firma :D

michelle 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-11-15, 22:56 

Też bardzo lubię, to prawda! Nawilżanie rewelacja.

purchawka 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-11-20, 23:02 

a ja z takich super nawilżających kosmetyków to polecam wam Lipikar z la roche posay - balsam mają po prostu rewelacyjny, świetnie sie wchłania i super nawilża, no i nie brudzi ubrań.

michelle 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-11-22, 17:53 

purchawka napisał/a:
a ja z takich super nawilżających kosmetyków to polecam wam Lipikar z la roche posay - balsam mają po prostu rewelacyjny, świetnie sie wchłania i super nawilża, no i nie brudzi ubrań.

Cos juz o nim slyszalam, ale cene chyba ma kosmiczna. Kolezanka chyba mi polecala...

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2009-11-22, 17:56 

michelle napisał/a:
purchawka napisał/a:

Cos juz o nim slyszalam, ale cene chyba ma kosmiczna. Kolezanka chyba mi polecala...

Cena ok 45zł ;] nie tak strasznie.

michelle 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-11-22, 20:46 

Jaka pojemnosc? No raczej tak sobie... ja za swoj krem place z 15 zeta, ale meeeega wydajny bo tlusty jak diabli i starcza na jakis miesiac - dwa. Choc jest go tylko 100g. A Lipikar?

VitaLab 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2009-11-23, 14:00 

Ale nie masz pewności czy na Twój rodzaj skóry też będzie dobry. Do suchej skóry nie każdy krem nawiląjący jest odpowiedni. Bardzo dużo zalezy też o dorganizmu.

purchawka 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-11-30, 22:32 

Lipikar balsam ma pojemność 200 ml lub 400 ml i moim zdaniem też jest mega wydajny - a cena jak na kosmetyk z górnej półki myślę, że jest spoko, tym bardziej, że jak mają promocję, to zawsze coś dodają, np. mydełko :)

lilka 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-08-31, 11:50 

jak dla mnie dobrym rozwiązaniem na sucha skórę jest krem z lanolina z Merino, który zawiera olejki roślinne i woski (działające odżywczo na skórę) Jeśli jednak, ktoś nie może stosować preparatów o kremowej konsystencji, to z tej samej firmy jest żel aloesowy, który nie tylko nawilżą, ale także działa kojąco na podrażniony naskórek.

MobilnyGabinet 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-08-31, 15:25 

A ja uzywam neutrogeny:) Na prawde dobrze sie sprawuje, i co najwazniejsze nawilza swietnie skórę;)

Odpowiedz do tematu