Vega Stała bywalczyni
Wysłany: 2009-10-07, 08:50
Stylowe telefony
Zastanawiam się, jakie telefony ludią najabardziej trendy kobiety na forum, kjakie telefony lubicie i na co zwracacie największą uwagę w telefonach, mnie osobiście zauroczyła nowa czekoladka od LG świat mody oszalał na punckie tego telefonu, ma to być najmodniejszy telefon w tym sezonie. A co wy o nim sądzicie?
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-10-07, 09:23
Ja uwielbiam samsungi. Zwracam uwagę na to czy telefon wygląda elegancko, czy nie jest za ciężki jak te starsze modele i za grube. Najlepiej gdyby był czarny albo w jakimś fajnym innym kolorze np fiolet, czerwień. oprócz koloru ważne są funkcje, dla mnie najważniejszy w telefonie jest aparat fotograficzny, na drugim miejscu jest radio, tylko bateria niestety nie wytrzymuje zbyt długo jak się słucha. Internet - w sumie ważny w telefonie ale raczej nie da się z niego korzystać na dłuższą metę.
to chyba tyle/
Ja od kad pamietam dla mnie najlepszym i nie zawodnym telem był SONY ERICSSON miałam juz ich sporo SE K800I , K550, K 510, T 610 , T630 , K750 A teraz mam SE C 702 I MAM ZAMIAR ZMIENIC NA C 902 :)
Miałam tez Nokie 3310 , 3510i, N73 . ale wróciłam do SE
telefon głównie służy mi do dzwonienia esemesowania i robienia czasem jakis zdjec.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-10-07, 18:44
Wiem, że ten telefon to żadna nowość, w końcu mam go już prawie dwa lata. I szczerze to szkoda mi go wymieniać na nowy, bo to pierwszy telefon, z którego w 100% jestem zadowolona :)
a ja mam LG cookie;d i jestem bardzo zadowolona.nie potrzebny mi zaden inny nowszy model;) nie jestem typem szpanerki co musi miec wszystko najnowsze;p wiadomo jakiegos lupa to bym sie wstydzila ale tak nie mam powodu do wstydu i jestem zadowolona:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum