Nie chciałm żeby to tak zabrzmiało. Denerują mnie tylko takie osoby które zamieszczaja swoją reklamę a potem ani razu nie zajrzą na forum i nic więcej nie napiszą. Widzę że z tobą jest inaczej. Przepraszam jeśli cię uraziłam
dobra to teraz pytanie roku
jak wyglada przedluzanie paznokci i czy sa z tego jakies korzysci oprocz wygladu?
mam lamliwe paznokcie ;)
czy beda sie jeszcze bardziej lamac ?:)
Sztuczne paznokcie to bardzo skuteczna broń w walce z nałogiem obgryzania paznokci: panie nie chcą uszkodzić pięknych, nowych paznokci, za które na dodatek musiały zapłacić. Poza tym osoby obgryzające paznokcie są ogromnie dumne z tego, że po raz pierwszy mają naprawdę ładne dłonie. Sztuczne paznokcie
znacznie poprawiają trwałość manicure, dłużej utrzymuje się lakier.
To zależy jaką metodą
Metoda żelowa - polega na przedłużeniu płytki za pomocą tipsa i utwardzeniu przez nałożenie żelu, który twardnieje w lampie z promieniami UV,
Metoda akrylowa - . Płytkę pokrywa się specjalną masą, którą modeluje się w specjalny kształt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum