Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: paznokci, stylizacja

stylizacja paznokci
Autor Wiadomość
Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-02-26, 09:05 

Kngz tak robią "stylistki" bez kursu

kngz 
Gaduła ;)

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-02-26, 18:33 

No niestety przykro mi stwierdzać takie rzeczy ale panie, które posiadają dyplom też tak robią, nie tylko te, które go nie mają :-( Kim, powiem Ci, że czasami te które nie mają dyplomów potrafią to robić, do tego trzeba mieć smykałkę i tak jest również w innych zawodach....

ew.ka 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-02-26, 18:47 

Wracając do primera... Szczypie, to fakt, ale właśnie dlatego przed nakładaniem tipsów nie wycina sie skórek;)

szylwia 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-02-26, 18:51 

ew.ka napisał/a:
dlatego przed nakładaniem tipsów nie wycina sie skórek;)

generalnie W OGÓLE nie powinno się wycinać skórek :)

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-02-26, 19:27 

kngz napisał/a:
No niestety przykro mi stwierdzać takie rzeczy ale panie, które posiadają dyplom też tak robią, nie tylko te, które go nie mają :-( Kim, powiem Ci, że czasami te które nie mają dyplomów potrafią to robić, do tego trzeba mieć smykałkę i tak jest również w innych zawodach....

masz rację ale dyplom jednak musi być jeśli nie robi się paznokci tylko sobie a również innym
chociaż sobie też mozna przepiłować płytkę...

[ Dodano: 2009-02-26, 17:29 ]
szylwia napisał/a:
ew.ka napisał/a:
dlatego przed nakładaniem tipsów nie wycina sie skórek;)

generalnie W OGÓLE nie powinno się wycinać skórek :)

no własnie, a nawet słyszalam ostatnio że są jeszcze Kosmetyczki wycinajace skórki, a one potem odrastają twardsze, i jeszcze się można skaleczyć.
ja nie wycinam skórek, ale niestety czasami obgryzam i mam rany ale maść z wit A pomaga. Polecam

Aneczka79 
Początkująca

Wysłany: 2009-02-27, 12:17 

Witam serdecznie :-D
Dziś dolączylam do , jak widzę baaardzo ciekawego forum! ;-)
Stylizacją paznokci zajmuję się od dwóch lat profesjonalnie , wcześniej to była dłubaninka na własnych łapkach...do czego zmierzam, niedawno trafiła do mnie dziewczyna, która płakała mówiąc , że już nie ma sil! Kosmetyczka , którą odwiedzala regularnie chcąc poprawić stan swoich poobgryzanych paznokci i narastajacych skórek PIŁOWAŁA :shock: jej skórki gruboziarnictym pilniorem, wczesniej nakładając na skórki PRIMER, nieomal zemdlalam słysząc te okropieństwa, że takie pseudokosmetyczki jeszcze się utrzymują na rynku :shock:
Osobiście używam frezarki i dotychczas nie zdazylo mi się skaleczyć , żadnej klientki, skórki są odsuniete i wyglądają pięknie!

Odpowiedz do tematu