Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: stylizacja, wesele, zlote

Stylizacja na złote wesele
Autor Wiadomość
kamidelek 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-06-27, 09:48 Stylizacja na złote wesele

dziewczyny, potrzeba rady! Niedlugo moi dziadkowie obchodza 50-lecie malzenstwa, piekny jubileusz! Z tej okazji chca wyprawic takie jakby drugie wesele. I właśnie tego wesela dotyczy sprawa. Chcialabym zrobic sobie fryzure z taka super objetoscia. Od dawna „choruje” na cos takiego, a ta okazja jest naprawdę wyjatkowa, bo beda robione pamiatkowe zdjecia, calej rodziny itp. mozecie poradzic mi jakiś dobry kosmetyk do tego? Dzieki i pozdrawiam.

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2011-06-27, 11:06 

Nie wiem dokładnie o jaką fryzurę Ci chodzi ale świetny do dodania objętości jest puder got2b.

goskabe 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-06-27, 13:18 

kamidelek, zazdroszczę ci takich okazji, moim dziadkom jeszcze trochę do takigo jubileuszu brakuje i mam nadzieję że wspólnie doczekamy takiej imprezy :) do włosów to tak, jak wspomniała Agusia77, poradziłabym ci puder do włosów powder'ful z got2b. Sporo moiach koleżanek tego używa i mają naprawdę fajne efekty – taka duuuuża objetość włosów. Sama chyba też się skuszę na ten kosmetyk;)

Agusia77 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2011-06-27, 22:55 

Skuś się bo jest świetny. Chociaż jest drogi bo 10g za 20zl to jest wydajny, i jeśli nie myjesz włosów codziennie tylko np co drugi-trzeci dzień to nie musisz go codziennie używać bo fryzura nie oklapnie przez noc. Jedyna wada to, że włosy są straszne w dotyku, jak jakaś wata....

kamidelek 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-06-28, 12:40 

hmm ta impreza pewnie potrwa sporo czasu, myslicie ze przetrwa na moich wlosach do konca?

Molik2008 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-06-28, 13:02 

Zgadzam sie,wypróbuj tego pudru got2b bo z tego co pamiętam to jest naprawdę skuteczny. I nie kosztuje zbyt dużo,więc warto.

Agusia77 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2011-06-28, 14:43 

Przetrwają. Jak w połowie imprezy trochę klapną to wystarczy rękami poprawić i jest ok :)

goskabe 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-06-28, 15:19 

tak jak mowie, sama jeszcze nie probowalam, ale jedna kolezanka jak przychodzi z tym do pracy, to elegancko trzyma się jej do samego konca, więc chyba jest w porzadku.

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2011-07-07, 22:45 

przede wszystkim gratuluję i łączę się w temacie - 24.07.2011 są także złote gody moich dziadków, ale u nas skromniej, bo tylko uroczysty obiad w gronie rodzinnym :-)

co do włosów i pudru do stylizacji Got2B to ja nie jestem z niego zadowolona. po pierwszym nałożeniu faktycznie miałam burzę roztrzepanych włosów i faktycznie były one w dotyku beznadziejne. ale wyglądały fajnie, tyle że tylko przez najbliższe pół godziny. później poprawianie rękami nie dawało wiele - włosy puszyły się na chwilę a potem znów oklapły. zaś kolejne aplikacje musiały na maksa wkurzyć moje włosy bo nie dość, że się napuszyły tylko na dosłownie kilka chwil, to jak oklapły zaczęły wyglądać jak tłuste. poza tym dostałam od niego łupieżu. także ostrożnie z tym kosmetykiem.

jeśli zamierzasz upinać włosy, to proponuję po prostu mocniejszy tapir + pianka + lakier - stare, ale jare ;-)

andrewix 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-07-31, 19:11 

ja idę już za tydzień na wesele i mam zamiar też mocno natapirować włoski, szczególnie szczyt głowy-wybieram się do fryzjera-sama wolę nie bawić się w eksperymenty, podoba mi się fryzura w stylu modelki z allegro chyba ciuchy redial

Odpowiedz do tematu