Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: studniowka

studniowka...
Autor Wiadomość

Darish:)

Wysłany: 2007-10-12, 14:44 studniowka...

Isc czy nie isc oto jest pytanie... ;)
Za ta impreze moge zaplacic do 1000zl... i tak sobie mysle czy naprawde oplaca sie isc tam.. skoro takie masowe zabawy nie zawsze mnie kreca;p
Jak sadziecie (pytanie do kolezanek juz po studniowkowych) czy to faktycznie takie przezycie albo impreza ktorej nie mozna opuscic? hm ? czy moze jednak cos zbednego ?
sama nie wiem co mam zrobic.. jakos chyba wowalabym ten wieczor spedzic z facetem na jakims wyjezdzie...

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2007-10-12, 14:56 

Ja ide nie wyobrażam sobie żebym miała nie iść. Studniówka jest raz w życiu a wyjechać z facetem możesz jeszcze nie raz

skrzydelTrzepot 
Miłośniczka forum
Skrzydeł Trzepot

Wysłany: 2007-10-12, 19:04 

Studniówka jest jeden, jedyny raz w życiu... nie warto odbierać sobie takich wspomnień!
Także miałam podobny dylemat... tym bardziej, że moja klasa nie należała do najbardziej zgranych :-/ ale PO studniówce to się zmieniło, aż trudno było uwierzyć!

Więc wierz mi, nie będziesz żałować tej nocy. Tym bardziej, że jest to wieczór, który ma niesamowity urok i aurę... To trzeba przeżyć. Idź i nie marudź!
Tylko pamiętaj... masz się pochwalić jak było!!! ;-)

Wysłany: 2007-10-12, 20:21 

skrzydelTrzepot napisał/a:
To trzeba przeżyć. Idź i nie marudź!
Tylko pamiętaj... masz się pochwalić jak było!!! ;-)

:):) no ok;p

aneta-w 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2007-10-19, 10:34 

nestety są to koszty.... jednak uważam, że szkoda byłoby nie iść , tak jak pisali przedmówcy, studniówka jest tylko JEDNA w życiu (czasem lepsza czasem gorsza), ale ja do tego podchodziłam w ten sposób, że nie chciałabym potem żałować całe życie, że nie byłam na własnej studniówce i nie chciałam potem umierać ze świadoością, że mogłam i nie byłam......
Jest takie powiedzenie: "Lepiej zgrzeszyć i potem żałować niż żałować, że się nie zgrzeszyło...", które możesz troche zmodyfikować...: Lepiej zrobić i żałować niż żałować, że się nie zrobilo.....

Lemonka 
Stała bywalczyni
Lemonka

Wysłany: 2007-10-26, 16:19 

na swoja studniowke to powinien byc obowiazek zeby isc jak dla mnie to wlansie na mojej wlasnej najlepiej sie wybawilam :)

Wysłany: 2007-10-27, 12:44 

heheh juz zostalo postanowione ze ide ;) zaliczka tez juz wplacona wiec czas za sukienka sie ogladac ;)

qwerty 
Miłośniczka forum
Practice Makes Perfect

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2007-10-27, 21:36 

to dobrze, ze idziesz... bo nie moglabys nie isc! ;)

moze nie wyjdzie Ci az tyle za ta 100dniowke...
nie musisz miec jakiejs wielkej balowej kiecki tylko elegancka i mniej 'obfita' w falbany sukienke :) poszukaj dobrze... nie 'rzucaj' sie na pierwsza lepsza... ;] takie rady!

Wysłany: 2007-10-28, 11:18 

no sukienke znalazlam za ok 150zl ;))
jest do kolan, mala i elegancka ;) nie tam zadna z gorsetem, ogromna spódnica i jakims trenem ;p
poprostu moja sukieneczka bedzie delikatna hehe ;) w szkole to nawet modne sie stalo - taka delikatnosc kreacji;p

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2007-10-28, 16:47 

Ja jeszcze nie wiem jaką kupie sobie sukienkę. Jak bedziesz mogła to wklej foto tej swojej :P

Wysłany: 2007-10-29, 15:35 

jak ja kupie to wkleje:) heh

[ Dodano: 2007-10-29, 17:05 ]
Ohh chcialabym miec taka sukienke :D

Ale pewnie bede miec cos w tym stylu :

chociaz swoja droga ta zlota chyba nawet ladniejsza ;)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2007-10-31, 15:54 

Obydwie są śliczne

Lemonka 
Stała bywalczyni
Lemonka

Wysłany: 2007-11-01, 14:26 

ta nizej jest cudowna

Wysłany: 2007-11-02, 18:26 

hmm szukalam u siebie w miesice i w kaliszu i nie ma takiej ani jednej ani drugiej sukienki...

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2007-11-03, 13:20 

Ja tez musze juz zacząć szukać zeby znalezc jakąs fajna bo studniowka tuż tuż. Jaka bedzie fajna i na mnie dobra taka wezme i żeby nikt nie miał takiej jak ja :D:D:D

Odpowiedz do tematu