Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: studniowka

studniowka...
Autor Wiadomość
Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-12-21, 09:40 

mojej też nie było :lol:

CarlaB 
Początkująca

Wysłany: 2009-12-30, 09:55 IDŻ

IDZ I NIE ZASTANAWIAJ SIE !!!! BIERZ STYLISTĘ, MAKE UP I FRYZJERA I DAWAJ, NIECH WSZYSTKIM OPADNA SZCZĘKI ! STÓDNIÓWKA JEST RAZ W ŻYCIU !!!! NA FACE BOOK U ZNALAZŁAM SUPER OPCJE! ZNAJDZ CITY GLAM STYLE & FASHION, MAJA STYLISTÓW I SA TANI I MAJA SWIETNE UBRANIA...SAMA KORZYSTALAM Z ICH USŁUG . MISTRZ!!!

[ Dodano: 2010-01-02, 14:03 ]
TO JEST MISTRZ !!!!

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2010-01-09, 19:19 

A więc moja studniówka jest niebawem...i idę :-D mam czarną dlugą sukienkę ze srebrną broszką i czarne buty, a wlosy chyba z boku upne i jakieś fale...zastanawiam się nad kwiatem lub jakąś srebrną spinką, chłopak bedzie miał czarną koszulę i srebrny krawat;)

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2010-01-09, 21:09 

miskaa5, też miałam czarną długą sukienkę z broszką, przy dekolcie ;D włosy upnij będzie wygodniej :)

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2010-01-10, 11:11 

Anula napisał/a:
miskaa5, też miałam czarną długą sukienkę z broszką, przy dekolcie ;D włosy upnij będzie wygodniej :)

więc może tą samą :mrgreen:

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2010-01-10, 11:07 

Upne ale sporo dziewczyn chyba bedzie mialo jak ja;) w dodatku mój chłopak chciał się wyróżniać a już sie dowiedziałam ze partnerzy moich dwóch kolezanek ubieraja sie tak samo...i chyba trzecia też...;/ więc się będzie wyróżniał:P

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2010-01-10, 13:56 

Bardzo możliwe, że ta sama :D Zawsze jest tak, że inna koleżanka nawet nie z klasy będzie podobnie uczesana, już nie wspomnę o sukience. Z tego co się orientuje teraz dużo dziewczyn wybiera krótsze sukienki.

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2010-01-11, 12:23 

Anula napisał/a:
Bardzo możliwe, że ta sama :D Zawsze jest tak, że inna koleżanka nawet nie z klasy będzie podobnie uczesana, już nie wspomnę o sukience. Z tego co się orientuje teraz dużo dziewczyn wybiera krótsze sukienki.

Nom niestety tak jest u nas w klasie juz kilka dziewczyn podobnie sie czesze...i partnerów tak samo ubiera;D u nas-bynajmniej w klasie bedzie chyba wiecej dłuzszych...

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-01-10, 14:26 

Ja miałam bombkę krótką w kolorze złota, większość dziewczyn u mnie wybrało srebrny kolorek, ale sukienki niemalże wszystkie miałyśmy krótkie ;-)

Anelka 
Miłośniczka forum
Anelka

Wysłany: 2010-01-10, 18:29 

Ja się bardzo cieszyłam na moją studniówkę, ale parę rzeczy było lipnych, przede wszystkim brak miejsca i muzyka. Sukienkę miałam szytą, więc była taka, jaką chciałam. Długa, czarna ze srebrnymi dodatkami - czyli najbardziej klasyczne studniówkowe zestawienie :) Sukienkę trzeba dobrać do siebie, żeby się dobrze czuć, ja osobiście nie kierowałam się panującą modą. :-) Wszystkim tegorocznym studniówkowiczkom [to słowo :-P ] życzę udanej imprezy! :-*

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2010-01-11, 12:24 

Anelka napisał/a:
Ja się bardzo cieszyłam na moją studniówkę, ale parę rzeczy było lipnych, przede wszystkim brak miejsca i muzyka. Sukienkę miałam szytą, więc była taka, jaką chciałam. Długa, czarna ze srebrnymi dodatkami - czyli najbardziej klasyczne studniówkowe zestawienie :) Sukienkę trzeba dobrać do siebie, żeby się dobrze czuć, ja osobiście nie kierowałam się panującą modą. :-) Wszystkim tegorocznym studniówkowiczkom [to słowo :-P ] życzę udanej imprezy! :-*

Też będę miała długą czarną ze srebrnymi dodatkami;) dziękujemy;*

masha 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-01-14, 22:41 

Moja niestety była już jakiś czas temu, ale do teraz pamiętam ją dobrze :) Miałam złoto-brązową sukienkę :)

Odpowiedz do tematu