Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: kobiet, strona

Strona dla Kobiet
Autor Wiadomość
Paulinaa 
Powieściopisarka

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-09-28, 12:33 

w temacie ciazy to ja moge pomoc :)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-09-28, 13:59 

ewelynka69 napisał/a:
diety-odżywianie ;-)

też tak myślałam ;)

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-09-28, 14:18 

aagnieszkaa1 napisał/a:
Kim napisał/a:
A Ty się znasz na kosmetyce? bo widzę że studiujesz pedagogikę.

Bloga prowadzę 4 lata, na tym forum jestem dość długo- najdłużej z Was ;) Razem z Motylkiem (Darish) rozkręcałyśmy to forum. Czytam dużo artykułów czy to w gazetach czy czasopismach. Na tym forum także się wiele dowiedziałam. Jak zdawałam maturę to myślałam, że jakby mi ona nie poszła do pójdę na kosmetologie czy coś, bo wiem, że tam i bez matury biorą. Ale maturka poszła mi dobrze to poszłam na pedagogikę- mój wymarzony kierunek. Ale, żeby nie marnować mojego drugiego zainteresowania- mam bloga, udzielam się na tym forum i mam stronę w budowie. Poza tym to fajne uczucie jak np. na gg e-maila ktoś mi pisze, że masz zajebistego bloga, że nigdy lepszego ktoś nie widział itp ;) Czasami dzień w dzień piszą do mnie osoby aby im pomagać- ja staram się jak mogę a one potem mi dziękują ;))) Były takie czasy nawet też nie dawno, że mój blog był na 1 miejscu w kategorii zdrowie, uroda z całej Polski. Onet dwa razy polecał moje notki i były one na stronie głównej blog.onet.pl :))))
Nie jestem profesjonalistką, ale liczy się chyba pasja ;) A ja co robię to lubię ;-) Jak coś nie wiem na dany temat to szukam w internecie ( nie z jednej strony tylko z kilku, aby to była zgodność)

Mój blog też już istnieje 4 lata :-) ok rozumiem Twoją opinię. Mój blog nie był w żadnej kategorii, brałam udział w konkursie na bloga roku ale tam liczyło się prowadzenie go codziennie czy też co drugi dzień. A mi się to nie udało ale biorę udział co roku bo co mi szkodzi. Nie obchodzą mnie jakieś konkursy tylko pasja. Nie zależało mi nigdy na tym jakoś specjalnie ale miło by było wygrać laptopa w tym konkursie. O książce tez zawsze marzyłam czyli spełniło się jedno moje małe marzenie. :-) :-) :-)
Stronkę chętnie obejrzę i przeczytam.

Na studium biorą bez matury, ale co z tego, uczyć tam się musi każdy i nie ważne czy ma maturę czy nie. Ja mam ale nie jestem z niej zadowolona. Ale na kosmetologię wystarczy.

komentarze można właczyć ale dla zalogowanych bo róznie bywa. Ja na blogu miałam też pełno reklam jak były dostępne albo tekstów zawierających dwa słowa fajna stronka. no owszem miło że ktoś tka uważa ale ile j można tego pisać. mialabym 600 komentarzy z czego 300 byłoby do rzeczy.

Kategorie - dieta przyda się wielu osobom. psychologia też, możesz w to właczyć tez porady w stylu superniani o dzieciach, na pewno ktoś skorzysta.
Moda, uroda, pielęgnacja. itp

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-09-28, 15:02 

Ja Cię Agnieszko popieram w 100%... Można robić i wymarzone studia i z drugiej strony pogłębiać swoją pasję i hobby... I masz tym sposobem i wykształcenie i coś, co lubisz robić. A z którego wariantu skorzystasz w przyszłości to wybór należy do Ciebie :) Bo to idzie pogodzić, możesz robić i jedno i drugie :)

Paulinaa 
Powieściopisarka

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-09-28, 15:27 

ja pamietam, ze jakos w okolicach wiosny tego roku mialam na kursie odnowy biologicznej kobiete, ktora zdobywala medale dla Polski w dziedzinie kajakarstwa. jako mloda dziewczyna wybrala sport, ale po latach kiedy od sportu odeszla postanowila powrocic do dawnych zainteresowan, takze trzymam kciuki za Ciebie :)

redjusti79 
Początkująca

Wysłany: 2009-12-03, 21:31 

hm...dużo, a najlepiej wszystko:)) - żart:)
- a tak serio to na pewno info o nowościach, aktualności, może tematy hobby (kosmetyka, wizaż, taniec...), info o salonach kosmetycznych, psychologia...kurcze dużo tego jest....:)

[ Dodano: 2009-12-03, 21:32 ]
tak tak, ciekawostki i przydatne informacje, poprotu to co każdą z nas mniej lub bardziej interesuje - chyba nie da się wszystkiego:(

Odpowiedz do tematu