Taaa :D Najlepiej jakby w TYCH MIEJSCACH miały naklejki w kształcie piłek :P eheheheheheheheheheh A może jakaś moda dla facetów co? :> Słuchamy propozycji
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
syska Coś już napisała
Wysłany: 2009-08-07, 10:13
Ja przewiduje. znalazłam taką adekwatną kolekcję :) Zamówiłam mojemu facetowi koszulkę Pumy i do tego jeszcze czerwoną. Teraz się będzie czuł jak reprezentant naszego kraju ;) Mój piłkarz :]
_________________ "Jak do mnie mówisz to milcz!" ;)
lilka Coś już napisała
Wysłany: 2010-09-17, 12:36
Dobry temat, jeśli kupujemy dla facetów t-shirty na mistrzostwa to ja też chcę .Będzie to dla mnie pretekst żeby kupić sobie oryginalną porządną rzecz :) z pewnością ubiorę taką koszulkę nie tylko podczas rozgrywek ;) (znalezione na tanisport.pl)
taka Gaduła ;) Pomogła: 3 razy Dołączyła: 06 Sty 2009 Posty: 187 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-09-25, 20:37
Moda modą, ja marzę, żeby zobaczyć Portugalię na żywo!
więc prędzej przywdzieję ich barwy niż polaczków
_________________ Metal heart you're not hiding
Metal heart you're not worth a thing
Z tego co się orientuję, moda sportowa przeżywa swój rozkwit wśród piłkarzy, którzy mają specjalnie projektowane kostiumy... Bo dziś piłkarze nie muszą tylko dobrze grać, ale i świetnie wyglądać, prawda, Kobietki? ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum