Strój kąpielowy !
Chciala bym sobie kupic na te lato jakis fajny,mlodziezowy i modny stroj kompielowy
mam dosc duze piersi i nie jestem bardzo drobna
moze macie jakies propozycje ??
Motylek jak to porwany heh? To co on takiego zrobił ;p nonono
Ja mam strój w tamtym roku sobie kupiłam i już nie mogę się doczekać żeby było ciepło i bede się opalać a teraz mam najdłuższe wakacje w życiu ;p no ale za to ma się maturkę ;/ eh ;p jakoś to będzie. W tym roku mam zamiar być "czekoladką" ale nie bez przesady to tylko takie moje plany ;D
heh normalnie, wiazal i porwal :)
gumeczka szczelila;)
a nie idziesz do pracy? ja wlasnie chyba nie bede miec wakacji bo mam zamiar pracowac..;)
zreszta kazdy dzien bez szkoly jest jak wakacje, co za roznica czy w domu czy pracy, wazne ze bez szkoly:) :)
Osobiście bardzo mi się podoba, ale sama bym nie kupiła takiego ze względu na bardzo szerokie szelki i układ taki , że ciężko by się bylo opalać bez pasków na górze. Ale naprawdę bardzo ładny
Mi też się podoba!
greeneyes8, a opaskę też dołączyli?
_________________ Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć - pewnie tak samo jak marzeń...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum