Prawda jest taka, że chwalą to te osoby, które są po prostu "WYGODNE", najzwyczajniej w świecie :D. Zero odpowiedzialności, zero jakiejkolwiek moralności, a potem szukanie jakiegoś usprawiedliwienia, że to nie jest zabijanie. Oczywiście, usprawiedliwienie zawsze się znajdzie w celu zabicia głosu swojego sumienia.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
pretty smile Stała bywalczyni Nudno jest tu bez ciebie...
Wysłany: 2012-02-03, 14:48
Właśnie... Tabletka po jest "lajtową " wersją aborcji -jeśli doszło do zapłodnienia, kilka dni krwawisz, zdarzają sie bóle. Wiem, moja wspołlokatorka to zrobiła... Potem miała też nieregularne miesiączki -nie-miesiączki? co 2-3 tygodnie...
Kiedyś inaczej pojmowałam tę sprawę ale wiecie, macie rację stajemy się niemoralni, wygodni. A kiedy zaczniemy odpowiadać za swoje czyny? Myślmy przed, przecież jesteśmy ludźmi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum