Łucja_34 Coś już napisała
Wysłany: 2009-10-01, 16:41
Srebrna depilacja
hej, słyszał ktoś o srebrnej depilacji? Ja się ostatnio wybrałam w krakowskiego salonu na depilacje nóg i się dowiedziałam o srebrnej depilacji. Mniej bolało, cenowo tak samo tylko nie mam żadnych podraznień ( wcześniej miałam często zapalenie mieszków włosowych). W dodatku wydłuża proces rośnięcia włosa o 60%, przy regularnym stosowaniu. Byłam miło zaskoczona, a spotkałam się z tym tylko w Laime. Wy macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-10-01, 19:30
Ja słyszałam tyle, że jest dobra dla osób ze skóra wrażliwą i skłonną do alergii.
anitapetryszyn Początkująca Vice Mistrzyni Świata Nail Art
Wysłany: 2010-08-24, 01:00
Srebrna depilacja to prawdopodobnie depilacja na woskach firmy Clarena ale zasmucę was a może pocieszę .. takie lub podobne woski ma już każdy producent tyle że przeważnie o połowę tańsze. Złote, srebrne, a nawet platynowe :) Clareny ... nie polecam :( zawiodłam się parę razy ale są inne wg. mnie dużo lepsze :) poszukajcie a znajdziecie :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum