Justy$ka Coś już napisała
Wysłany: 2009-08-21, 17:35
Spray do depilacji - Veet
Kusi mnie, żeby kupić sobie taki Spray.
Musi byc bardzo prosty w stosowaniu...
Czy któraś z Was już go testowała .?
Jakie są Wasze opinie.?
Pzdr.
[ Dodano: 2009-08-26, 19:49 ]
Dzis kupiłam.
Jest to po prostu krem do depilacju, ale w sprayu.
Łatwe w użyciu (pryska sie nim jak dezodorantem)..
Depilacja powinna trwac krótko (3-6 minut)...
Kupiłam za ok. 20 pln.
Bezbolesne, łatwe w użyciu.. Ciekawe tylko na ile starczy..
Pzdr.
lula8885 Coś już napisała
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2009-11-12, 17:39
ja [wraz z moja mama] stosowalysmy i plastry, i kremy ktore ponoc wystarczylo tylko zmyc i niby nogi mialy byc gladkie .... i ogolem to nie jestem jakos przekonana do kolejnego tego typu kosmetyku, ale wierze ze z tych wszystkich wynalazkow ktore stosowalysmy firma veet jest najbardziej godna zaufania.
Justyśka wyczytaj z łaski swojej czy ten veet jest hipoalergiczny
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
olimpia Coś już napisała
Wysłany: 2009-11-18, 15:46
A dziewczyny jak ze skutecznością? Pytam tak z ciekawości, bo ja o czym już pisałam raczej depiluje nogi. Długo włoski nie odrastają? Idealnie usuwa wszystko ( bo depilator mimo dwóch regulacji szybkości) często goli niedokładnie.
Po sprayu? Na pewno nie, poprzedniczce chodziło o depilator, nie o spray. Miałam ten Veet i włosy odrosły normalnie tak, jak przy użyciu żelu/pianki i maszynki. Żadna "rewela"...
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum