Odnalazłam ostatnio sposob na cudowny, piękny french. Zawsze miałam problemy z robieniem linii usmiechu, wychodziły za grube, za cienkie, albo krzywe. Ostatnio znajoma kosmetyczka pokazała mi takie specjalne urządzenie, jest super, bo linia uśmiechu wychodzą idealnie.
Tak wygląda i tak działa:
Jest naprawde świetna!!
Najlepszy to mój zakup w tym roku :D jestem w siódmym niebie
W ten sposób pracuja Chińczycy, ale mozna podyskutować o tej metodzie.
Nie będzie ona tak idealna jak dobrze wyćwiczona ręka.
Ale jesli jestes z niej zadowolona to najważniejsze.
_________________ Centrum Szkoleniowe
Master Professional
Krakow ul. Lubicz 3
A ja się przestraszyłam, że te szpikulce to też paznokcie heh
_________________ szaro-buro
Paulainka Początkująca
Wysłany: 2010-03-17, 12:44
metod jest wiele każdy swoją ma :)
dla wprawionych łatwiej i szybciej będzie samemu uformować
dla "kombinatorów" narzędzie pewnie ciekawe, niektórzy używają nawet pasków french w różnych wzorach czyli nie tylko do linii uśmiechu i zdejmują zanim akryl zaschnie (takich jak do frencha na naturalnych paznokciach)
beautystudio Początkująca
Hm... ciekawe, tylko wtedy każda klientka ktora od nas wychodzi ma identyczny usmiech, a co jesli bedzie chciala np. głebszy usmiech, albo jak to czasmi mowią "mniej usmiechniety" czy ta gilotynke mozna dowolnie doginac? kazde paznokiecie inne, usmiech trzeba dopasowac do owalu plytki.. tu chyba takiej mozliwosci nie ma ...
Odnalazłam ostatnio sposob na cudowny, piękny french. Zawsze miałam problemy z robieniem linii usmiechu, wychodziły za grube, za cienkie, albo krzywe. Ostatnio znajoma kosmetyczka pokazała mi takie specjalne urządzenie, jest super, bo linia uśmiechu wychodzą idealnie.
a jak to sie nazywa i gdzie mozna kupic?
mozna na zelu tego uzywac?
Od pewnego czasu sama sobie robię pazurki - nauczyłam sie po 5latach od manicurzystki - ale nie potrafie zrobic frencha choc bardoz bym go znow chciala nosic
[ Dodano: 2010-08-16, 00:51 ]
na targach widzialam takie specjalne biale koncowki ale nie pamietam zupelnie jak sie to nazywalo :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum