Nasza szefowa kończy 50 lat. Pracujemy w małej firmie - w sumie jest nas 10 osób. Musimy w ciągu tygodnia zorganizować jej coś ciekawego. Nie chodzi o torebkę, kosmetyki, ani nowy długopis, tylko coś naprawdę ciekawego. Będę wdzięczna za jakiegokolwiek oryginalne pomysły - do wtorku/środy musimy podjąć decyzję.
Cóż... zakończyło się bardzo nieoczekiwanie. Poza dosyć drogim portfelem zamówiliśmy jej to - http://prezentmarzen.pl/p.../lothydroplanem To był pomysł "reszty". Sama nie wiem jak to wyjdzie... Bo w sumie nie wiemy jak babka zareaguje na wysokość. Jak pracę stracimy to będzie nas nich. Pomysł ze spa odrzucono, a tak mi się podobał :(
Bądźmy dobrej myśli, może nie będzie tak źle
Wtedy byśmy jej horror, a nie wspaniałe przeżycie zafundowali - oby tak było
Pieknosc Coś już napisała
Wysłany: 2012-02-06, 16:55
Na to bym w życiu nie wpadła heheh... Macie pomysły... Nie powiem - sama również chciałbym coś takiego dostać, ale pewnie nie prędko to nastąpi Ktoś z was dostał kiedykolwiek prezent tego typu?
Nie - dlatego jestem ciekawa jak to wyjdzie Chociaż sama chciałbym dostać taką niespodziankę Może w naszej firmie stanie się to całkowitą normą - zobaczymy.
pretty smile Użytkowniczka Nudno jest tu bez ciebie...
Wysłany: 2012-02-10, 11:04
no ciekawe...
_________________ just a girl or woman?
KolagenColway Stała bywalczyni www.KolagenColway.com
Wysłany: 2012-02-17, 22:48
Może wykupcie jej lot balonem :) Dość nowocześnie, ale zarazem ciekawie. Myslę, że to niesamowita przygoda w każdym wieku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum