stefek202 Początkująca
Wysłany: 2010-01-21, 13:02
Spa - okolice warszawy, ale nie sama warszawa
Witam,
Czy mógłbym poprosić o polecenie jakiegoś SPA w sensownej odległości od warszawy? Tak mniej więcej do 2h jazdy od warszawy. Raczej sama warszawa odpada.
Chciałem zabrać partnerkę do jakiegoś miłego spa żeby sobie w weekend (albo ze 3 dni) porządnie odpoczęła, bo jej się należy:)
Po co wyjeżdżać? Na Koszykowej jest Galeria Odnowy, w której skorzystacie z pakietów SPA. Pełna kultura obsługi, w salonie wszystko bardzo dobrze zachowane, ale również cena atrakcyjna.
aneczka70 Początkująca
Wysłany: 2011-02-23, 18:48
tolcia napisał/a:
Po co wyjeżdżać? Na Koszykowej jest Galeria Odnowy, w której skorzystacie z pakietów SPA. Pełna kultura obsługi, w salonie wszystko bardzo dobrze zachowane, ale również cena atrakcyjna.
Polecam Home Spa.Mam taką kartę gdzie otrzymuje we wielu obiektach w wawie sporą zniżkę!!!!
no to uważam, jak możesz sobie pozwolić na 2 h jazdy to ja bym proponowała hotel spa Głęboczek na pojezierzu brodnickim, przede wszystkim ten ośrodek specjalizuje się winoterapii , a jego specjalnością są kąpiele w winie , warto się wybrać bo jest to niewątpliwie pewna nowość
karmelowa Użytkowniczka
Wysłany: 2011-11-09, 15:22
a może być nad morzem? w końcu z Warszawy to jest rzut beretem, a zdecydowanie można się nad takim morzem wyciszyć, odpocząć i złapać oddech od szybkiego życia w Warszawie, ja uważam że fajnym i ciekawym miejscem jest Primavera Spa, mają ciekawe zabiegi, wczasy odchudzające i specjalne pakiety dla dwojga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum