Marek Początkująca Marek
Wysłany: 2008-06-14, 18:25
Spa dla mężczyzn
Czy zna ktoś spa stworzone dla męskiej grupy klientów? Ostatnio znajomy polecił mi Forum Men's Spa w Sopocie. Wybrałem się nad morze na długi weekend majowy i umówiłem się tam na wizytę. Miejsce bardzo kameralne, personel rewelacyjny, ceny muszę przyznać całkiem przystępne. Wiem też, że jest tam możliwość zarezerwowania salonu dla znajomych na wieczór. Ja planuje tam się wybrać w lipcu razem z żoną, zarezerwujemy sobie gabinet na wieczór. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to mam stronke do tego Spa: www.forumspa.sopot.pl
ja chyba męża namówię na nową promocję w netii, bo tam cała masa różnych eventów w spa jest do odebrania za wzięcie internetu. jest cała masa różnych masaży, więc myślę, że i faceci by tutaj sporo dla siebie znaleźli. nie wiem czy piszesz o spa, które jest nastawione konkretnie na mężczyzn, bo takiego to szczerze mówiąc nie znam.
Wysłany: 2009-03-31, 15:22
Nie ma chyba ośrodków SPA ukierunkowanych tylko i wyłącznie na męską klientelę, są jednak takie, które w swojej ofercie uwzględniają też potrzeby Panów. My na przykład - oprócz serii zabiegów kosmetycznych dedykowanych mężczyznom i przygotowanych z myślą o ich potrzebach prowadzimy siłownię, mamy też ofertę męskich rozrywek typu Night Club z bilardem czy pokój do palenia sziszy.
jest sporo pakietów typu - man only , mój mężczyzna sam chętnie z nich korzysta. Taka łaźnia parowa, różnego rodzaju zabiegi, wyczyny na siłowni czy kąpiele w basenach szalenie przypadły mu do gustu! Oczywiście mnie to cieszy, bo przy okazji i ja mogę liczyć na chwilę wytchnienia w ciechocińskim villa park! w tych czasach każdy facet powinien o siebie dbać bo jednak po miesiącach pracy i stresu coś im się należy od życia
Wysłany: 2009-08-13, 13:04
Potwierdzam. Mój mężczyzna był zachwycony pakietem "man only". Ciesze się, że mężczyźni zaczynają bardziej dbać o siebie i interesują się SPA. Same ośrodki też coraz częściej mają specjalne pakiety dla mężczyzn. Powoli doganiamy Europę zachodnią i Polacy zaczynają o siebie dbać, czasy "macho" z wąsami, tłustymi włosami i wonią potu odchodzą w niepamięć. W dzisiejszych czasach prawdziwy mężczyzna to ten, który dba o siebie nie tylko goląc się i myjąc pachy.
Andzik Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-01-19, 13:23
Większość ośrodków czy hoteli Spa ma w swojej usłudze coś w rodzaju pakietu dla mężczyzn, zdarzają się często tez pakiety rodzinne, w których mężczyźni, a nawet dzieci są uwzględniane. Warto skontaktować się z wybranym Spa, na pewno udzielą takich informacji.
Ja byłam ze swoim mężczyzną w Primavera SPA, ale nie było tam czegos takiego jak rozdzielenie zabiegów pomiędzy damskie i męskie.
Rozumiem, ze np kobieca cera jest delikatniejsza niż męska, ale nie przeszkadza to w tym, by nakładać na twarze podobne mikstury maseczek. masazy równiez nie robi sie odmiennych, dla kobiet delikatniejszych, a dla mężczyzn bardziej brutalnych.
Rozdzielania na spa dla mężczyzn i kobiet jest moim zdaniem niepotrzebne :)
sylwia26 Coś już napisała najpierw praca potem zabawa
Wysłany: 2010-02-08, 12:22
Przyjaciel niedawno przyznał, że niepotrzebnie lekceważył ideę Spa i, że zmądrzał po tym, jak jego dziewczyna zafundowała mu kilka zabiegów. Stwierdził, że nigdy w życiu nie był tak odprężony i chyba nawet użył określenia "lepsze niż seks". W spa, w którym był (Spa Ce Ce w Warszawie, Świętokrzyska 14) istnieją akurat pakiety męskie i damskie, ale nie sądzę by ktoś miał jakikolwiek problem, jeśli panu spodoba się zabieg dla pani...
yoana30 Coś już napisała
Wysłany: 2010-02-08, 14:59
spa cece powiadasz? oj, przydaloby sie mojemy mezowi, przydalo...
_________________ stars are blind...
sylwia26 Coś już napisała najpierw praca potem zabawa
Wysłany: 2010-02-09, 11:53
Czy coś stoi na przeszkodzie Chm?
yoana30 Coś już napisała
Wysłany: 2010-02-09, 13:36
chyba tylko jego lenistwo. ale w sumie poddalas mi dobry pomysl na prezent na walentynki... :)
_________________ stars are blind...
missbutterfly Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-02-12, 13:14
Też jestem zdania, że nie ma spa, które jest przeznaczone wyłącznie dla mężczyzn. Ale wiem, że jak np wyjeżdża się, gdzieś na wakacje z mężem, czy chłopakiem i w tym ośrodku jest spa. Panowie także mogą skorzystać z różnych zabiegów. Może spa typowo dla mężczyzn jeszcze nie ma bo odwiedzanie spa przez panów nie jest u nas aż tak bardzo popularne;)
lady m Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-03-01, 16:43
Nie no dziewczyny trzeba przyznać, że raczej większość SPA wychodzi z ofertą przede wszystkim do kobiet, chociaż teraz jak to się stało takie bardzo popularne to i niektórzy mężczyźni oddają się takim przyjemnością. Jak dla mnie to bardzo spoko, kiedyś nawet jak byłam w Primavera spa w Jastrzębiej Górze to widziałam dwóch mężczyzn na chyba jakichś masażach. Muszę swojego pana tak zaciągnąć :)
ZnanySalon Coś już napisała
Wysłany: 2010-03-10, 10:59
Zgadzam sie,oferty salonów spa skierowane sa głównie do kobiet, mezczyźni to rzadkosc. Nie wiem czy meski salon SPA ma rację bytu,np z masażu moga korzystac zarówno kobiety jak i mężczyźni.
Fleur Użytkowniczka
Wysłany: 2010-03-15, 15:30
Spa tylko dla mężczyzn zalatuje homoseksualną opcją...Generalnie spa mają ofertę dla mężczyzn, ale nigdy nie słyszałam o spa tylko dla nich...Męża bym do takiego nie puściła. Natomiast w Jastrzębiej Górze nad morzem jest hotel Primavera spa, który ma ofertę dostosowaną zarówno dla kobiet jak mężczyzn i całych rodzin. Bardzo fajne miejsce, wysoki standard i nie budzi skojarzeń.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum