Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dla, mezczyzn, spa

Spa dla mężczyzn
Autor Wiadomość
Paulinaa 
Powieściopisarka

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2010-03-15, 14:34 

nigdy nie spotakalam sie z tym ze SPA moze kojarzyc sie z homoseksualizmem ;] wrecz przeciwnie. czesto panie same biora za fraki swoich panow i razem z nimi wybieraja sie na zabiegi, ktore dzialaja na skore ale chodzi glownie o relaks i odprezenie.

anetapelegrina 
Coś już napisała
aneta pelegrina

Wysłany: 2010-05-03, 10:49 

Jeżeli co ś szukasz na terenie warszawy to zobacz www.dayspa.pl ja mężowi wykupiłam zaproszenie na pobyt była bardzo zadowolony jak nigdy kupił sobie krem
anet

mammamia 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-08-11, 16:10 

Haha, uśmiałam się z tego motywu ze SPA dla homoseksualnych;) Swoją droga, to może i jest jakiś pomysł na biznes?

A panowie jak chcę się wybrać to mogę pojechać od jakiegokolwiek SPA - w góry, nad morze... ja tam jestem fanka nadmorskich klimatów, to też raczej polecam tamten kierunek - co do Hoteli - słyszałam o primaverze w Jastrzębiej, tak nawet przejrzałam ofertę i wygląda to OK:)

Drora 
Początkująca

Wysłany: 2010-10-14, 22:54 

Ja właśnie wybieram się na turnus odchudzający do Primavera Spa, ale zamierzam ze sobą zabrać swojego mężczyznę, nie na cały, ale koniecznie na weekend.Uważam, że to świetny pomysł, w sumie cały dzień każde z nas na swoich zabiegach i zajęciach a wieczorem zrelaksowani będziemy czas spędzać w dobrym towarzystwie :-)

jarecki102 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-12-21, 15:16 

Nie no, SPA dla mężczyzn + homoseksualizm? No chyba nie :) Sorry, ale żyjemy w XXI wieku i faceci mogą wykorzystywać różnej maści narzędzia, aby dbać o swoje ciało. No chyba, że coś przeoczyłem :P

pompi 
Początkująca

Wysłany: 2011-01-14, 10:22 

Nie znam konkretnego salonu tylko i wyłącznie dla mężczyzn, ale w Łodzi istnieje instytut urody Good Time Day SPA i oni m. in. oferują rozmaite zabiegi dla mężczyzn. Z tego co wiem, to ich klienci sa bardzo zadowoleni z jakości usług, nawet panowie sobie chwalą.

andzias76 
Początkująca

Wysłany: 2011-01-30, 17:55 

również nie uważam, żeby Spa było dla homoseksualistów czy metro :) Fakt, że będąc z moim mężczyzną w takich ośrodkach ja więcej korzystam z zabiegów, ale mój luby również ! Gdy ostatnio byliśmy w Krynicy - Zdrój (Geovita), widziałam, że są nawet proponowane programy dla panów ! My akurat byliśmy "bez programy" i wybieraliśmy na co mieliśmy ochotę :)

PIOTR 
Początkująca
PIOTR

Wysłany: 2011-07-25, 21:37 

WITAM
Ja dziś byłem po raz pierwszy w MANA SPA w Gdyni. miałem opory, ale moja druga połowa nalegała. I powiem wam, że nie żałuję. Nowy salon, kameralny z prawdziwymi Tajkami. zrobiły mi masaż tradycyjny, a potem poszedłem na zabieg kosmetyczny na twarz.Nakładała mi maseczkę, masażyk twarzy i jak nowo narodzony. Nie powiem na początku było mi trohę głupio, ale potem... Ekstra. Na koniec napiłem się szampana z moją panią. Polecam

astarte 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-09-05, 14:57 

W sumie nie słyszałam o SPA stworzonym jedynie dla mężczyzn, ale jednak w każdym tego typu ośrodku znajdą się zabiegi dla męskiej części klientów. Na przykład w Hotelu Głęboczek jest tego dosyć sporo. Do tego większość opartych jest na winoterapii, także Panowie będą na pewno zadowoleni :)

karmelowa 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-09-06, 13:30 

oj tak te kąpiele w winie w Głeboczku na pewno przyciągną rzesze mężczyzn chcących zadbać o urodę , jestem pewna, jak by ta kąpiel była połączona z degustacją byłyby tam tłumy , ale i tak uważąm świetny pomysł z tymi kąpielami

Maggi 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-09-20, 14:06 

uważam, że mamy takie równouprawnienie, że każdy sobie może spędzać czas jak mu sie podoba, jeśli jakis mężczyzna lubi sie relaksować w spa to proszę bardzo i mam nadzieję, na pewno nie będzie traktowany jak homoseksualista, przecież każda kobieta lubi jak mężczyzna jest zadbany, a gdzies o siebie trzeba zadbać

Odpowiedz do tematu