arturd87 Coś już napisała
Wysłany: 2010-03-06, 09:02
sopot krem brązujący relaksujący
witam mam pytanie zacząłem od jakichś trzech dni uzywac krem brązujący marki sopot relaksujący... czy mozna takiego kremu uzywać na dzien i na noc? oraz czy skóra moze przyzwyczaić się do składników brązujących jak bede go za często uzywał i nie bedzie takich efektów jak na początku?ja jestem straszny bladziuchem czasem nawet posądzany o anemie dlatego chciałem uzywać go na dzien i na noc gdyż widzę efekt
prosze o odpowiedzi i z góry dziekuje
pozdrawiam Artur.
Ten krem nie jest dobrym rozwiązaniem. Efekty widać dopiero po 2-3h po nałożeniu kremu. Co więcej, zostawia smugi i zacieki... Na noc to raczej wykluczone, ponieważ możesz sobie pobrudzić całą poduszkę :P... Ogólnie dobra jakość tego kremu jest wątpliwa...
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Wysłany: 2010-03-06, 20:14
tzn moja ogólna wiedza na temat kosmetyków jest mała więc nie bede się sprzeczał :)
moge tylko powiedzieć ze stosowałem go tak z 2 godziny przed pójsciem spać a później rano, i z tego co zauważyłem krem nie robi smug przynajmniej na mnie jak go równo rozprowadze chodzi mi o to czy nie za często go używam poprostu?
jak uzywam go raz dziennie moja opalenizna jest mała dość a gdy uzyje 2x jest super
...bo mnie się wydaje ze krem działa dobrze, moge tak twierdzić bo sprawdziłem go na sobie:)
Na mnie nie działał dobrze, ale to pewnie każdy ma inną cerę i inne podejście, więc nie musisz się do końca sugerować moją opinią :P... Wydaje mi się jednak, że nie powinieneś go na noc nakładać. Skóra musi "oddychać" i odpocząć :)
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Wysłany: 2010-03-06, 20:22
a może mi jeszcze pomożesz w ten sposób ze powiesz co polecasz z tego typu kosmetyków brązujących do twarzy
z góry bardzo dziekuje za pomoc :)
[ Dodano: 2010-03-06, 20:24 ]
aha i jeszcze jedno względem mojego pytanie na początku czy skóra nie przyzwyczaja się do tych barwników i nie uodparnia się na te substancje brązująca?
Ten krem jest cienki trzeba długo czekać na mały efekt,ziaja miała z tej serii żel brązujący i był super ale ponoć wycofany szkoda tak fajnie sie wchłaniał i nie brudzil a efekt po2razach.
Wysłany: 2010-03-06, 21:36
a można stosować jakieś kremy na przemian np dove sammer glow z ziają albo bielendą ?
i prosze o jakaś podpowiedź co uzywaliście co polecacie?i jak czesto uzywać tych kremów?
czy mozna uzywać kazdy względem siebie patrząc na efekty?
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
U mnie też ten krem nie zostawiał smug, ani zacieków, używałam na noc i budziłam się z bardzo świeżą wypoczętą skórą...
Wg mnie krem ma dość mocne działanie, musiałam go używać tylko co drugą noc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum