Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: solarium

Solarium
Autor Wiadomość
Bella Rose 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-05-11, 21:02 Solarium

Mam dylemat co myslicie o solarium natryskowym ?
Sama nie wiem czy jest lepsze niz to "klasyczne" czy nie daje takich efektow ?

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2010-05-11, 21:19 

Koleżanka była, miało nie brudzić ubrań po nałożeniu, zapach miał być przyjemny, opalenizna miała się trzymać... wszystko było na odwrót. Ja osobiście nie byłam, jakoś mnie nie przekonuje. Prawda jest taka-ile osób tyle opinii, myślę że jak pójdziesz to sama się przekonasz i sprawdzisz czy ten rodzaj opalania akurat Tobie odpowiada :)

lady m 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-05-21, 16:47 

Też jestem ciekawa jak to wygląda, sama nigdy nie byłam. moja ciocia z kolei jak była w ciąży to ze dwa razy poszła przed jakimś weselem czy coś takiego i sobie chwaliła. Co prawda nie wiem jak długo jej się to trzymało ale jakaś alternatywa to jest

TigerANDBear 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-06-08, 17:01 

Mnie takze nie przekonuje,solarium niszczy skórę w takim samym stopniu,bez wzgledu na to czy jest natryskowe czy zwykłe.

miskamisia_86 
Użytkowniczka
miskamisia_86

Wysłany: 2010-06-08, 22:09 

Ja kiedyś korzystałam z solarium ale zmądrzałam - już je obwiniam za zmarszczki :D szkoda skóry, natomiast z natryskowego nie korzystałam, ale jakoś obawiam się plam przy schodzeniu, żółtego czy pomarańczowego odcienia skóry i brudnych ubrań

werkaa 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-08-15, 10:54 

Mnie też to nie ciągnie prawie w ogóle... Tylko można sobie problemów narobić, poparzeń itp, bo w trakcie opalania nie czujemy, że przesadzamy, natomiast po kilku godzinach może się okazać, że skóra jest po prostu spalona.

KolagenColway 
Stała bywalczyni
www.KolagenColway.com

Wysłany: 2011-08-29, 11:35 

Ja mam bardzo podobne zdanie na ten temat,nie pociąga mnie normalne solarium a co dopiero natryskowe. Uważam że to taki bajer,który nic nie daje.

Odpowiedz do tematu