Witam. Zapewne rozmawialyscie juz na temat solarium ale nie moglam znalezc tego tematu wiec zakladam wlasny :D :)
Otóż.. chcialam sie zapytac na ile minutek chodzicie? teraz od3tyg. chodze na solarium turbo brazujace, pierwszy raz chcialam pojsc na 5min zeby przyzwyczaic skore ale Pani w solarium powiedziala zebym poszla na 7min i tak tez zrobilam, efekt byl taki ze tego efektu wogle nie bylo tylko spalona skora pod piersiami i na biodrach.
i jeszcze jedno, opalacie sie calkiem nago? Ja powiem szczerze ze nie wierze dokonca w te dezynfekowane lozka takze zawsze mam na sobie chociaz stringi no i zaklejam sutki plastrem zeby nie spalic skory. Co o tym wszystkim sadzicie?
Ja chodze najdluzej na 8 bo nie moge wytrzymac tego uczucia ze jestem w trumnie albo ze sie nie otworze, nie wiem czego tak mam ale wychodze cala roztrzesiona heh :P
U mnie we Włodawie niestety nie ma stojacego solarium ;(
Stojące to kiepska sprawa. Fakt, nie kładziesz się po nikim, nie ma może takich bakterii itp. Jednak po 1. nie można wyłączać lamp na twarz, a po 2. szybko mi się słabo robi. Nie idzie wystać w takiej gorączce.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Ja byłam juz kilka razy po 7-10 min i brzuch rece opalone a nogi i twarz blade :( mimo ze smaruje sie cala przyspieszaczem zakupionym w zakladzie w ktorym korzystam z solarium
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum