Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-12-20, 11:00
Mój brat ma prawie 35 lat i jeszcze nie dojrzał do małżeństwa, ale ma córeczkę z kobieta, z którą żyje na kocią łapę.Jak dla mnie to skrajna nieodpowiedzialność..
I pewnie zostaną te drugie też mi się podobają :)))
Podoba mi się ta sukienka. Cymbelline Daylice. Może być zarówno długa jak i krótka. Jeszcze jej nie przymierzałam w salonie, ale naprawdę podoba mi się. Jak bym w niej dobrze wyglądała pewnie bym się na nią skusiła, ale... no właśnie nowa kosztuje ok. 5 tys. więc rozważam kupno używanej... Może któraś z Was ma taką na zbyciu lub podobną :))) Interesują mnie okolice Rzeszowa, Krakowa, Lublina jak coś :)
Tej nie ma w wypożyczalni... Ogólnie w wypożyczalniach suknie są przeciętne... Takie ja odnoszę wrażenie oglądając strony internetowe. W najbliższym czasie muszę znaleźć czas i w końcu podjąć poszukiwania tej sukienki...
U nas w każdym sklepie można kupić albo wypożyczyć każdą suknię, wypożyczenie kosztuje połowę tyle co zakup:)
Może poszukaj w salonach, może w którymś wypożyczą?
Za niedługo zacznę maraton po salonach, ale z tego co się orientuje to tu w Rzeszowie można ją tylko kupić, ale może się mylę... Jakby była do wypożyczenia byłabym szczęśliwa... A może się okazać tak, że po przymierzeniu zmienię zdanie i mi się ona nie będzie już podobać.... różnie to bywa... ale na zdjęciach jest śliczna... ma to coś
Mi najbardziej się podobają klasyczne obrączki... Druga sprawa, fakt - te są inne, nowoczesne, wyglądają inaczej, ale żaden jubiler Ci ich ani nie poszerzy, ani nie zmniejszy, bo te wzory tak mają... A różnie w życiu bywa, ciąża i te sprawy... Kobietom potem puchną palce. Mojej mamie tak się stało przy niedoczynności tarczycy... Ponoć najlepsze obrączki to te najprostsze :).
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum