autunno Początkująca
Wysłany: 2010-05-13, 17:39
Skuteczne kremy wybielajace
Witam!
Czy zna ktos naprawdę skuteczne kremy wybielające? Obecnie uzywam L'oreal white perfect, to naprawdę fajny krem, ale wybiela bardzo słabo. Stosowałam też albucin pharmaceris,ale w ogóle nie dziala. Moim problemem sa przebarwienia na twarzy (po tradziku i piegi) oraz przebarwienia (chyba hormonalne) na brzuchu
lady m Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-05-21, 16:42
Kurcze na takie blizny i przebarwienia pozostałe po trądziku to chyba najlepszy byłby zabieg laserowy, który niestety trochę kosztuje. Nie wiem czy kremy są tak bardzo skuteczne. I proszę nie likwiduj piegów, to jest coś bardzo uroczego i seksownego u kobiet!!
Słyszałam, że fajne efekty są po płynie priobiotycznym firmy Miessence.
Płyn ma mało przyjemny zapach, ale po długim i systematycznym stosowaniu są bardzo dobre efekty.
Pozdrawiam
TigerANDBear Użytkowniczka Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Kwi 2010 Posty: 30 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-06-08, 16:59
Na blizny po trądziku najlepiej spróbować kremu redukuącego pzrebarwienia oraz niedoskonałości. Skonsultowałabym się także z dermatologiem.
jasienka1980 Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-06-14, 13:46
Ja na przebarwienie po trądziku stosuję tonik z kwasem migdałowym 5%, który sama zrobiłam z przepisu i z półproduktów które znalazłam na stronce mazidła. Jestem już po 4 tygodniowej kuracji i fajnie rozjasniła się buzia, zaskórniki znikaja i zmniejszyły się pory. Trzeba troszkę znać sie na chemii żeby rozpocząć własna produkcję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum