Potrzebuje Waszej porady - co mam zrobić/kupić żeby moje skórki przy paznokciach tak się nie zadzierały? Wygląda to strasznie.. a teraz przy zakładaniu rękawiczek to zadzierają się co chwile.
A może manicure jest źle zrobiony lub nieregularnie i dlatego też się zadzierają.Ale tak jak powiedziała Anula smaruj skórki oliwka i wcieraj krem na noc to pomaga.No i dobrze by było zakładać rękawiczki do mycia garnków i do sprzątania:)
Manicure u mnie sprowadza się do pomalowania paznokci na jakiś kolor na weekend a poźniej zmycie w niedziele wieczorem. Tak w tygodniu jakoś nie lubie mieć pomalowanych paznokci..
Spróbuje tej oliwki :) dzieki
pomalowanie paznokci to w prawdzie nie manicure;) przydało by się raz na jakiś czas wyciąć skórki (delikatnie!) codziennie po kapieli odsówać je kopytkiem, kilka razy dziennie smarowac kremem do rąk i skórki wokół paznokci oliwką jak wspomniały dziewczyny:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum