baby Coś już napisała
Wysłany: 2010-07-26, 19:14
Ja zazwyczaj kupę kasy zostawiam w drogeriach - zdarza mi się nakupić tyle rzeczy, że potem, jak w domu przeglądam te wszystkie kosmetyki, to pytam po co mi to wszystko. Oczywiście staram się wszystkie wykorzystać, nie kupuję bezmyślnie, a potem nie wyrzucam. Często też zaglądam do internetowych sklepów - tam można znaleźć bardzo ciekawe promocje, mnóstwo oryginalnych rzeczy.
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Ja ostatnio stwierdziłam, że Allegro i sklepy internetowe to najgorsze co może być. Jest tanio więc koniecznie musimy kupić, a później mamy pusty portfel i nadmiar kosmetyków w domu. Jeśli naprawdę coś potrzebujemy to ok, ale często korzystamy z tego że wysyłka jest jedna i kupujemy dodatkowe produkty...
Wysłany: 2010-07-26, 22:52
A jak z wyprzedażami? Mi często się zdarza odkładać finanse na takie okazje a później atakuję z pełną parą, na szczęście usprawiedliwiam to sobie tym, że kupuję więcej ciuchów za niższą cenę ;)
maladamulka Użytkowniczka
Wysłany: 2010-08-21, 14:32
Stanowczo numer jeden to będzie Rossmann
Dodatkowo jak tylko jestem za granicą to D&M
I odwiedzam też regularnie SuperPharm bo jest tam dużo fajnych promocji
Ale może wpisujmy polecane sklepy w internecie to się nam przyda.
Co Wy na to?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum