Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: internetowe, sklepy

Sklepy internetowe
Autor Wiadomość

Darish:)

Wysłany: 2007-03-31, 15:56 Sklepy internetowe

Kupujecie w internecie ubrania, buty czy torebki ? ;-)
Ja osobiście jeszcze nie kupilam tego typu rzeczy w internecie;-) bo wiem, ze mi sie nie spodobaja w rzeczywistosci, badz beda niedospsowane ;-)

makczar 
Miłośniczka forum

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2007-04-01, 20:30 

ja ostatnio kupiłam sobie suknię na wesele miała być szyta miarę więc uważałam że nie ma się czego bać. Jednak byłam w błędzie bo okazało się że ramiączka były za długie i ponadto długość sukni była inna niż podałam w wymiarach. Mój zakup był wogóle do bani bo musiałam oddać suknię krawcowej do poprawki i zamiast zapłacić 300 zł suknia wyniesie mnie 350zł. Już nigdy nie kupię ubrań przez internet.

olga00

Wysłany: 2007-04-03, 13:11 

ja kupuje z bonprix.pl
czasem mają bardzo fajne rzeczy :)

Wysłany: 2007-04-03, 15:24 

ja dostaje od bonprix katalogi, ale nie odwazylabym sie kupic tam czegos, zwazajac na to ze jestem wybredna i wole ubrania, ktore nie okaza sie za male albo za duzo po przyslaniu ;-)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2007-04-04, 13:38 

moja mama kiedys zamowiłam sobie jakis sweterek z z bonprix to przyszedł jej inny kolor :/i o rozmiar wiekszy :-| :-| :-|

olga00

Wysłany: 2007-04-04, 14:39 

Motylek:) napisał/a:
ja dostaje od bonprix katalogi, ale nie odwazylabym sie kupic tam czegos, zwazajac na to ze jestem wybredna i wole ubrania, ktore nie okaza sie za male albo za duzo po przyslaniu ;-)

hmmm ja zadowolona jestem. zawsze można oddać jak cos nie pasuje :) ale na ogól nie ma pomyłek. na szczescie :-)

Wysłany: 2007-04-04, 18:44 

a to fuksa masz chyba ;-) moja babcia jak kiedys zamawiala to co innego jej wysylali z nitkami na wierzchu ;-)

olga00

Wysłany: 2007-04-05, 16:20 

heh... to rzeczywiście katastrofa :/ wkurzyłabym sie, nie ma co...

ale oddała Twoja babcia to? powinna i jeszcze zwrot kasy dostać!

:-)

Wysłany: 2007-04-05, 19:35 

nie, stwierdzila ze pewnie jej kasy nie odesla i z niczym zostanie ;-) dala sobie spokoj z wszystkim co wysylkowe ;-)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2007-04-06, 12:29 

no własnie tak wyglada zamawianie ubran przez te rozne katalogi :-/ :-/

[ Dodano: 2007-07-16, 15:22 ]
Ostatnio na allegro zamówiłam sobie torbe z Reportera i jestem zadowolona =D

Wysłany: 2009-02-23, 21:22 

http://figl.pl/sklep podoba mi sie sklep:) podobaja mi sie ich ubrania:)
ale kurcze w internecie kupic... pewnie nie beda w realu takie fajne...
dobrze ze ta miejscowosc ze sklepem jest po drodze jakos do Radomia to moze tam wstapie hehe :)

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-02-24, 08:19 

ładne te ubrania, nie wszystkie przeglądałam ale bluzki mają fajne

dronka.dronka

Wysłany: 2009-02-24, 10:45 

Darish:) napisał/a:
Kupujecie w internecie ubrania, buty czy torebki ? ;-)
Ja osobiście jeszcze nie kupilam tego typu rzeczy w internecie;-) bo wiem, ze mi sie nie spodobaja w rzeczywistosci, badz beda niedospsowane ;-)

Jakieś pół roku temu zaryzykowałyśmy z mamą i kupiłyśmy ciuszki na allegoro. Do tej pory kupowałyśmy głownie biżuterie i ksiązki, i ani razu nie zdażyło nam sie, że dostałyśmy coś innego, niż zamawiałyśmy. Chociaż czasem zamawiałyśmy złotą biżuterię warto dość sporo (polecam w takim wypadku przesyłke ubezpieczoną).
Kobitka miała powystawiane rzeczy, a że rozmiar rozmiarowi nierówny to miała opsane wymiary: pod pachami, w pasie i długości ( w zależności czy to była bluzeczka cczy sukienka) a także długości rękawów. Zmierzyłyśmy jakies swoje ciuszki, i zamówiłysmy. Rzeczy przyszły idealnie dopasowane :-) Rozmiary jak w opisach, byłysmy baaardzo zadowolone. Cały czas kupujemy u tej kobitki, a teraz nawet dostaniemy jakiś gratis ;)

Jeśli chodzi o inne rzeczy to ostatnio zamówiłam kosmetyki do włosów i czekam na przesyłke :P
Kosmetyki wogole też kupuje przez internet, korzystam z tej storny
www.kosmetykionline.pl
bardziej opłaca sie zrobić zamównie na większą ilość i do tego wykorzystuje mame, siostre itp ;) Tym bardziej, że jak dla mnie wybór jest dośc spory ;)

polecam!! :)

Wysłany: 2009-02-24, 11:25 

ja ostatnio zamowilam torebke na allegro:) zdjecie bylo ladne wszystko piekne a jak dostala przesylke wielki szok... taka doslownie szmatka za 50zl...facet mnie wysmial i powiedzial zebym jej nawet nie pokazywala;p Tak cienkiej podszewki w srodku jeszcze nie widzialam...;/ dlatego zrazilam sie do kupowania rzeczy z materialu na allegro czy wogole w internecie ;) wole widziec:)

kasiasowa 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-02-24, 12:47 

Ja kupuję coś z ciuchów (torebek również) co ciężko znaleźć w moim mieście bądź coś co jest na prawdę "inne" (czyt. oryginalne). I na szczęście rozczarowania jeszcze nie było. Jest Ok ;-)

Odpowiedz do tematu