Kupujecie w internecie ubrania, buty czy torebki ?
Ja osobiście jeszcze nie kupilam tego typu rzeczy w internecie;-) bo wiem, ze mi sie nie spodobaja w rzeczywistosci, badz beda niedospsowane
ja ostatnio kupiłam sobie suknię na wesele miała być szyta miarę więc uważałam że nie ma się czego bać. Jednak byłam w błędzie bo okazało się że ramiączka były za długie i ponadto długość sukni była inna niż podałam w wymiarach. Mój zakup był wogóle do bani bo musiałam oddać suknię krawcowej do poprawki i zamiast zapłacić 300 zł suknia wyniesie mnie 350zł. Już nigdy nie kupię ubrań przez internet.
ja dostaje od bonprix katalogi, ale nie odwazylabym sie kupic tam czegos, zwazajac na to ze jestem wybredna i wole ubrania, ktore nie okaza sie za male albo za duzo po przyslaniu
ja dostaje od bonprix katalogi, ale nie odwazylabym sie kupic tam czegos, zwazajac na to ze jestem wybredna i wole ubrania, ktore nie okaza sie za male albo za duzo po przyslaniu
hmmm ja zadowolona jestem. zawsze można oddać jak cos nie pasuje :) ale na ogól nie ma pomyłek. na szczescie
http://figl.pl/sklep podoba mi sie sklep:) podobaja mi sie ich ubrania:)
ale kurcze w internecie kupic... pewnie nie beda w realu takie fajne...
dobrze ze ta miejscowosc ze sklepem jest po drodze jakos do Radomia to moze tam wstapie hehe :)
Kupujecie w internecie ubrania, buty czy torebki ?
Ja osobiście jeszcze nie kupilam tego typu rzeczy w internecie;-) bo wiem, ze mi sie nie spodobaja w rzeczywistosci, badz beda niedospsowane
Jakieś pół roku temu zaryzykowałyśmy z mamą i kupiłyśmy ciuszki na allegoro. Do tej pory kupowałyśmy głownie biżuterie i ksiązki, i ani razu nie zdażyło nam sie, że dostałyśmy coś innego, niż zamawiałyśmy. Chociaż czasem zamawiałyśmy złotą biżuterię warto dość sporo (polecam w takim wypadku przesyłke ubezpieczoną).
Kobitka miała powystawiane rzeczy, a że rozmiar rozmiarowi nierówny to miała opsane wymiary: pod pachami, w pasie i długości ( w zależności czy to była bluzeczka cczy sukienka) a także długości rękawów. Zmierzyłyśmy jakies swoje ciuszki, i zamówiłysmy. Rzeczy przyszły idealnie dopasowane Rozmiary jak w opisach, byłysmy baaardzo zadowolone. Cały czas kupujemy u tej kobitki, a teraz nawet dostaniemy jakiś gratis ;)
Jeśli chodzi o inne rzeczy to ostatnio zamówiłam kosmetyki do włosów i czekam na przesyłke :P
Kosmetyki wogole też kupuje przez internet, korzystam z tej storny
www.kosmetykionline.pl
bardziej opłaca sie zrobić zamównie na większą ilość i do tego wykorzystuje mame, siostre itp ;) Tym bardziej, że jak dla mnie wybór jest dośc spory ;)
ja ostatnio zamowilam torebke na allegro:) zdjecie bylo ladne wszystko piekne a jak dostala przesylke wielki szok... taka doslownie szmatka za 50zl...facet mnie wysmial i powiedzial zebym jej nawet nie pokazywala;p Tak cienkiej podszewki w srodku jeszcze nie widzialam...;/ dlatego zrazilam sie do kupowania rzeczy z materialu na allegro czy wogole w internecie ;) wole widziec:)
kasiasowa Coś już napisała
Wysłany: 2009-02-24, 12:47
Ja kupuję coś z ciuchów (torebek również) co ciężko znaleźć w moim mieście bądź coś co jest na prawdę "inne" (czyt. oryginalne). I na szczęście rozczarowania jeszcze nie było. Jest Ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum