W sklepach internetowych owszem, kupuję, ale przede wszystkim sprzęt elektroniczny. Najczęściej odwiedzam allegro i ebay, bo zawsze można znaleźć coś ciekawego za niewielkie pieniądze. Ale jeżeli chodzi o kupowanie ubrań przez internet, to jakoś nie jestem do tego przekonana. Wolę iść do sklepu i wszystko przymierzyć przed zakupem - wtedy ma się pewność, że nie wydało się pieniędzy w błoto.
Ja tak różnie, zazwyczaj kosmetyki, bo o ciuchy się trochę boję, ale ostatnio zamawiałam bluzkę i była spoko :) generalnie coraz częściej coś zamawiam przez neta, z różnych stron :)
_________________ "Kochaj całym sercem wszytskich ludzi, bo lepiej mieć w sercu ranę, niż kamień zamiast serca..."
i Abercrombie & Fitch bo tylko ta marka na allegro jest dostępna w Polsce ;)
Feeri_pl Coś już napisała
Wysłany: 2011-07-07, 11:14
Nie widzę nic zdrożnego w kupowaniu przez internet :)Produkty są często tańsze, a jakość jest naprawdę wysoka. Sam prowadzę taki sklep - odzieżowy i klienci są zadowoleni :)
Dzięki zakupom na necie oszczędza się czas i kasę. Poza tym dobre jest to, że towar jest dostarczany do naszego domku i nie trzeba z siatami latać po mieście.
Niektóre rzeczy kupuję przez internet. Nigdy nie kupowałam butów, ale nie wiem czy się nie skuszę na lofty. Słyszałyście o tych nowych, kolorowych butkach?
Witajcie,
A czy ktoś kupował kiedyś produkty naszej firmy? :)
Jeśli tak to co o nich sądzicie? Szukamy opinii by ciągle doskonalić nasze produkty !
Pozdrawiamy,
Zespół Neonail.
Molik2008 Coś już napisała
Wysłany: 2011-07-25, 13:58
Jeżeli chodzi o zakupy w sklepach internetowych,to ja także jestem ich zwolenniczka. Nie zapominajmy jednak o allegro,gdzie można kupić naprawdę wiele atrakcyjnych rzeczy w niższych cenach. Zapraszam także na mój profil,gdyż posiadam tam konto:)
A jak u Was wygląda sprawa zakupów grupowych? lubicie je robić czy raczej wolicie unikać tego typu okazji?
[ Dodano: 2012-03-05, 22:43 ]
Czy ktoś z Was kupował może tutaj na tej stronie jakiś sprzęt?
http://prezent.wp.pl/ mają tylko znane marki jak braun czy oralB. ,a, ochotę na taki fajny depilator na dzień Kobiet :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum