Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: serum

Serum
Autor Wiadomość
karolina79 
Początkująca

Wysłany: 2008-09-11, 12:06 Serum

Witam

Ostatnio oglądałam katalog Avonu i tak mnie zaciekawiło serum do twarzy ale nie wiem od jakiego wieku powinno sie go uzywać i czym on sie różni od kremu ...? :-)

wikiwik 
Początkująca
:)

Wysłany: 2011-10-24, 20:27 

Serum ma większe stężenie składników odżywczych i substancji w nim zawartych. Krótko mówiąc jest dużo silniejsze w działaniu niż krem. Aczkolwiek ja nie jestem specjalistką ;-) . Jeśli chodzi o wiek, to ja spotkałam się z kilkoma opiniami. Jedni mówią że serum powinny używać osoby starsze, ale co to znaczy starsze? Inni że to bez różnicy tylko żeby nie przesadzać z ilością. Moim zdaniem prawda leży po środku i ja nie poleciłabym raczej stosowania serum bardzo młodym dziewczynom. Tak samo jak opinie odnośnie tego czy do serum trzeba używać jeszcze kremu czy nie? Ja używam ale opinii na ten temat też jest wiele. Nie używałam jeszcze serum z Avonu ale miałam okazje sprawdzić serum pod oczy i do twarzy Hyalux. I jeśli będziesz miała okazję je sobie kupić to polecam bez mrugnięcia okiem :-) możesz na tym forum o nim przeczytać. Pozdrawiam i życzę powodzenia :-)

KolagenColway 
Stała bywalczyni
www.KolagenColway.com

Wysłany: 2011-10-26, 13:14 

Dokładnie jak w powyższym poście,dodam tylko że serum jest mocniejsze niż krem. A w jakim wieku należy stosować? Nie ma jednej,określonej granicy. Ale napewno nie jest wskazane dla nastolatek.

Odpowiedz do tematu