Cześć
Wiem ze juz malo czasu zostalo do wakacji ale chciałabym fajne wygladac w stroju kapielowym aa troche przytylam moze znacie jakies cwiczenia i sposoby do szybkiego schudniecia i smuklej figury xD
napewno nie ekstremalne diety, poniewaz schudniesz 3kg a organizm bedzie chcial nadrobic i wtedy przytyjesz 6kg.. a cwiczen jest masa, tak samo jak innych rzeczy wspomagajacych lepsza przemiane materii..mozna by o tym pisac 10 str:P
Można wybrać się na fitness:) Jeżeli będziesz regularnie ćwiczyła, szybko zobaczysz efekty:) Już samo pozytywne nastawienie wiele daje. Jeżeli nie chcesz chodzić na fitness, możesz ćwiczyć w domowym zaciszu. Np. na hellhound.pl jest bardzo dużo sprzętu fitness i pilates, który byłby pomocny przy zrzucaniu zbędnych kilogramów:) Przyjemnym sposobem jest też basen. Mniej męczy, a bardzo korzystnie wpływa na organizm. Opcji jest na prawdę mnóstwo. Problem tylko, co wybrać;)
Przyjemnym sposobem jest też basen. Mniej męczy, a bardzo korzystnie wpływa na organizm.
Tak basen jest super do tego możesz iśc do dietetyka,albo po prostu stopniowo ograniczyc ilośc spożywanych potraw. Jest też coś takiego, że nie je się po 18 mi to pomogło bardzo sporo schudłam.
_________________ „Jeśli okazja wzywa Cię po imieniu, nietaktem byłoby nie odpowiedzieć”
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 28 Sie 2008 Posty: 759 Skąd: racek ^^
Wysłany: 2009-05-01, 22:14
chm dziewczyny, to chudniemy razem? Wiem, że zaraz nam tu wyskoczy Bella i jej koleżanki które nie są wcale tą samą osobą [ ] z schudnijmy.pl, ale mnie wszystko jakoś zraża do tej strony więc może zaczniemy tak razem, na forum? jest któraś chętna?
chm dziewczyny, to chudniemy razem? Wiem, że zaraz nam tu wyskoczy Bella i jej koleżanki które nie są wcale tą samą osobą [ ] z schudnijmy.pl, ale mnie wszystko jakoś zraża do tej strony więc może zaczniemy tak razem, na forum? jest któraś chętna?
ja się pochwalę tak na zachętę da wszystkich chętnych, że w ciągu miesiąca zrzuciłam 7kg. Żadnej restrykcyjnej diety, żadnego mega wysiłku fizycznego [a szkoda, bo wtedy zeszłoby i z 10kg ]. Do wakacji jest jeszcze trochę czasu, na pewno zdążycie :)
Jestem fizjoterapeutką i instruktorem odnowy biologicznej oraz właścicielką Gabinetu Modelowania Sylwetki przy ul. Stawowej 3 w Katowicach. Chciałam zaprosić Was na zabiegi antycellulitowe, odchudzające i modelujące sylwetkę przy użyciu żelazka antycellulitowego firmy Abacosun.
Wielofunkcyjny aparat do masażu próżniowego wykorzystuje unikalną pompę VacuElectroColor, która jednocześnie pozwala przeprowadzić masaż lipodermology, chromoterapię i elektrostymulację. Jednoczesne oddziaływanie na tkanki trzech ekskluzywnych i sprawdzonych metod zabiegowych pozwala w szybszym czasie uzyskać optymalne efekty. Trzy metody zastosowane jednocześnie oddziałują wielokierunkowo na obszar poddany zabiegowi zwiększając jego skuteczność.
Wszystkie zabiegi są zindywidualizowane, poprzedzone wywiadem z pacjentką i dopasowane do oczekiwań i rodzaju problemu. Cena jednego zabiegu na całe ciało wynosi jedynie 70 zł.
sylwia26 Coś już napisała najpierw praca potem zabawa
Wysłany: 2009-05-08, 11:17
Pochwal się proszę jak tego dokonałaś. Skoro nie była to dieta ani zbytni wysiłek fizyczny, to powiedz proszę jaki masz sposób na odchudzanie
oooj... wiem, że to może być większy problem, niż schudnięcie... moja koleżanka cały czas z tym walczy i każdy kg więcej na wadze to powód do radości dla niej...
może warto się zainteresować gotowaniem? :D być może po prostu musisz znaleźć swój sposób na smaczne jedzonko :)
blask Początkująca
Wysłany: 2009-06-12, 00:16
Istnieją zdrowe metody odchudzania, a także przybierania na wadze. Podkreślmy jeszcze raz - zdrowe. Mogłabym opowiedzieć o tym więcej. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na maila prywatnego na forum lub na adres poranna154@interia.pl. Samo uzyskanie informacji jest nieszkodliwe, a może pomóc wielu osobom. Pozdrawiam:)
oj jak mi by wpadlo kilka dodatkowych kilo to moze bym wreszcie jakis okraglejszy tyleczek miala, plaski jest jak decha...o innych czesciach ciala nie wspominajac
_________________ krótko się nie da, długo mi się nie chce :P
Łucja_34 Coś już napisała
Wysłany: 2009-08-03, 18:51
Jeżeli chcesz szybko schudnąć do oprócz diety i ćwiczeń polecam zabiegi odchudzające i kształtujące sylwetkę takie jak cellulogia, ultracontur, lipomax czy endomasaż. Połączenie tych 3 rzeczy daje rewelacyjne efekty. Podam Ci linka do salonu który ma aktualnie bardzo atrakcyjne promocje na tego typu zabiegi i życzę powodzenia! http://www.laime.pl/?p0=61
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum