Żeby schudnąć według mnie trzeba ćwiczyć :)
A jeśli chce się chudnąć bez ćwiczeń, to trzeba inwestować w preparatu spalające tłuszcz, np. takie. Generalnie polecam popatrzeć na hellhound.pl, mają tam zarówno sprzęt do ćwiczeń, jak i preparaty właśnie, ogólnie- wszystko, czego sportowiec może zapragnąć ;)
_________________ "Kochaj całym sercem wszytskich ludzi, bo lepiej mieć w sercu ranę, niż kamień zamiast serca..."
syska Coś już napisała
Wysłany: 2009-08-05, 18:39
Bez ćwiczeń się nie schudnie, jeśli ma to być efekt długotrwały... Niestety. Ale warto też czasem pobawić się w oczyszczanie organizmu, to wspomaga odchudzanie: stosować diety oczyszczające, pić dużo wody albo stosować preparaty detoksykacyjne. Ja mam zamiar zainwestować w Sanogel (dostępny na suplementymbm.pl). Koleżanka z pracy mówiła, że poprawiła się jej po tym elastyczność skóry i jędrność ud. Zobaczymy, czy nie kłamała ;) Pozdrawiam wszystkie wiecznie na diecie od jutra :)
A ja sobie zamówiłam książkę pt. "Nie potrafię schudnąć" - to ta dieta proteinowa... Zobaczymy Jestem bardzo dobrej myśli, bo koleżanka sporo na niej zrzuciła Któraś z Was stosowała może?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum