4GreatHair Stała bywalczyni
Wysłany: 2011-03-24, 15:50
Musze przyznać,że kilka razy miałam przyjemność być w saunie i nie czerpałam z tego jakiś większych przyjemności Zrobiłam tak zgodnie z zaleceniem kosmetyczki,to miało pomóc mojej cerze i chyba się udało.
posiadówka w saunie jest super, jak można chodzić. ja miło wspominam, a użytkowałam jak jeszcze chodziłam na siłkę. mnie rozluźniała, było cicho i tak hermetycznie - miło
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
JA uwielbiam zwykłą saunę (suchą i parową). Po niej czuję się odprężona i nasz organizm podobno się oczyszcza. W tej na podczerwień jeszcze nie byłam i w sumie to nie wiem na czym dokładnie polega jej super działanie.
Korzystam z sauny ale z sauny na podczerwień i to mam ją we własnym domu. Kiedyś chodziliśmy do sauny suchej - to była masakra. Kilka minut i już się nie dało. A teraz? W saunie na podczerwień siedzimy nawet 30 minut bez przerwy i wciąż się czujemy doskonale Mam saunę IRM SH200 - pod dwie osoby zestaw optymalny
KolagenColway Stała bywalczyni www.KolagenColway.com
Wysłany: 2012-01-16, 13:35
A taka sauna na podczerwień jest bezpieczna dla skóry? Bo gdzieś czytałam,ze osoby z cera naczynkową powinny unikać sauny na podczerwień.
A nie odwrotnie, że to dla naczynkowej cery dobre?
KolagenColway Stała bywalczyni www.KolagenColway.com
Wysłany: 2012-03-05, 12:53
No właśnie czytam różne opinie,więc chciałam się Was zapytać,jak to wygląda pod tym względem. Bo tradycyjna sauna na pewno dobrze oczyszcza,ale co w przypadku tej na podczerwień? Może ktoś się wypowiedzieć w tym temacie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum