Pomogła: 6 razy Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 284 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-04-24, 12:02
samoopalacz do twarzy
Dziewczyny poszukuje dobrego samoopalacza do twarzy! Do 50-60 zł.
Mam cerę trądzikową, jestem w trakcie leczenia retinoidami (dlatego tez nie mogę opalać twarzy, zresztą przedtem tez nie opalałam) po słońcu w zimie bywały mega wysypy pryszczy... może delikatnie opalać
Samoopalacz - konsystencja lekka, nie zatkająca porów..przeznaczone do cery trądzikowej!
macie jakieś propozycje? jakie apteczne firmy maja coś fajnego w swoich ofertach?
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-04-26, 09:40
Ja właśnie tez boje się samoopalaczy, bo już gdzieś pisałam, że miałam kiedyś przykre doświadczenie z użytkowaniem tego kosmetyku
Jest też kremik Eveline Cosmetics, który stopniowo brązuje skórę twarzy, nie radykalnie ale skutecznie
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 284 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-05-08, 20:51
hm to jakis balsam samoopalajacy moze byc.. moze byc stopniowa opalenizna.. ale cos co bedzie dobre do cery tradzikowej.. musze opalic twarz bo juz denderwuje mnie ta biel... a nie moge jej opalac na słoncu... polecacie jakis balsami konkretnej firmy?
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-05-08, 21:11
Poszperałam trochę w necie ;D i znalazłam coś co dużo osób zachwala, nawet do cery trądzikowej.
FlosLek Samoopalacz w żelu do twarzy i ciała
Zacytuje jedną wypowiedź:
Cytat:
Samoopalacz ten jest po prostu idealny!!! Najlepszy i niezastąpiony na polskim rynku. Mam cerę trądzikową, łojotokową i właśnie ten produkt sprawdza się dla niej idealnie. Jego główna zaletą jest to, że ma postać żelu, co dla cery tłustej i trądzikowej jest znakomitym rozwiązaniem. Nie zatyka porów, nie obciąża i tak już obciążonej tłustej skóry...
Na kilka recenzji znalazłam dwie, które do końca nie były pozytywne, ale zawsze tak jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum