Mam prośbę:czy możecie mnie wesprzeć jakimiś dobrymi poleceniami jeśli chodzi o dobry,solidny ale tez nie za drogi salon kosmetyczny.Jestem facetem mam 24 lata i potrzebuje w miarę dobrej kosmetyczki bo nigdy nie miałem większych problemów z rożnego rodzaju wypryskami a teraz to jakaś masakra teksańska,pracuje w handlu i organizuje przetargi a wyglądam teraz jak jakiś słonecznik.pomocy!!
ja nie jestem z Warszawy i nie wiem jakie tam są salony ale w zwiazku z Twoim pytaniem chce zadać Ci inne:)
jakby był salon tylko dla mezczyzn, o specjalnym wystoroju, specjalnym pakiecie zabiegow tylko dla mezczyzn odwiedzalbys taki ?:) czy wolalbys standardowe ogolne salony ?:)
Wysłany: 2009-03-31, 14:57
Zapraszam do naszego salonu - wprawdzie nie w Warszawie, ale całkiem niedaleko. Mamy ofertę przeznaczoną zarówno dla Pań, jak i Panów a dyskretna i miła atmosfera są gwarancją tego, że nie będziesz czuć się skrępowany czy onieśmielony :D
cherish Użytkowniczka cherish Pomogła: 1 raz Dołączyła: 11 Lut 2009 Posty: 55 Skąd: warszawa
Wysłany: 2009-04-06, 14:02
Ja zdecydowanie polecam salon BodyArt, na Wolność, blisko centrum suuuper miejsce, od ponad pół roku jestem tam przynajmniej raz w miesiącu. Najbardziej podoba mi się to, ze co miesiąc są przeróżne promocje, z których oczuwiście korzystam i jak okrutnie drogą Warszawę, uwazam, ze to miejsce jest bardzo atrakcyjne cenowo (np. zabieg na ciało i twarz w cenie 200zł - super sprawa naprawdę warto, a przy tym full opcja: muzyczka, swieczuszki - odlot. Polecam.
ankasta Początkująca
Wysłany: 2009-05-14, 14:44
Hej mam prośbę. W którym miejscu na ul. Wolność jest ten salon? Niby często jestem w tamtej okolicy a jakoś nie kojarzę..
Potrzebuje jakiegoś zabiegu na ten nieszczęsny cellulit i tam bym miała blisko. Odkąd stosuje antykoncepcję hormonalną ten problem się pogłębia, choć ćwiczę dość systematycznie.
cherish Użytkowniczka cherish Pomogła: 1 raz Dołączyła: 11 Lut 2009 Posty: 55 Skąd: warszawa
Wysłany: 2009-06-09, 13:10
hej ankasta, dokładny addres to Wolność 3A/C , chyba wejdź na stronkę aby sie upewnić, pozdrawiam
_________________ ...piękną być...
lady m Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-02-26, 13:19
Odwiedź Studio Kleopatra na ul. Karwińskiej. Ja tam chodzę i naprawdę wcześniej chodziłam do różnych kosmetyczek, szukałam odpowiedniej i dopiero z kleopatry jestem zadowolona. Oprócz przemiłej obsługi atmosfera jest bardzo przyjemna no i zabiegi robią dobrze. Powinieneś zrobić sobie zwykłe oczyszczanie twarzy, najlepiej powtórzyc taki zabieg ze dwa, trzy razy - w zależności od potrzeby.
sylwia26 Coś już napisała najpierw praca potem zabawa
Wysłany: 2010-02-26, 14:57
Hej, jeśli sprawa jeszcze aktualna, a nawet jeśli nie, to na przyszłość mogę polecić Spa CeCe. Co zabawne, odkrył je kolega i rozsławił wśród znajomych. No więc tak - miejsce jest w samym centrum - bo na Świętokrzyskiej, plus sporo różnych promocji, ceny niezbyt wygórowane jak na stolycę i generalnie naprawdę miłe miejsce. Dlatego z czystym sumieniem polecam :)
ZnanySalon Coś już napisała
Wysłany: 2010-03-10, 10:26
W Warszawie nie trudno o dobry salon,wazniejszą kwestią jest tutaj cena. Może napisz coś wiecej o tych wypryskach,uzywasz jakiegoś kremu czy toniku do pielegnacji twarzy?
mala_mi Początkująca
Wysłany: 2010-04-29, 12:56
ZnanySalon napisał/a:
W Warszawie nie trudno o dobry salon,wazniejszą kwestią jest tutaj cena. Może napisz coś wiecej o tych wypryskach,uzywasz jakiegoś kremu czy toniku do pielegnacji twarzy?
Nie trudno o przeciętny salon, niestety, ja długo szukałam zanim odkryłam salon urody p. Anny Zajdel przy ul. Merliniego 4, teraz juz wiem że nie muszę dalej szukać.
Kasienka78 Coś już napisała
Wysłany: 2011-01-14, 11:27
mala_mi napisał/a:
Nie trudno o przeciętny salon, niestety, ja długo szukałam zanim odkryłam salon urody p. Anny Zajdel przy ul. Merliniego 4, teraz juz wiem że nie muszę dalej szukać.
Również byłam w tym salonie. robiłam sobie makijaż permanentny (kreski na górnych powiekach) i jestem bardzo zadowolona. Cały zabieg trwał chwilkę, prawie nie bolał, a kreski są idealne, cena również nie przeraża
Cześć dziewczyny, ja bym Wam polecała Salon Empire na Jana Pawła II 29. Niedawno go odkryłam i muszę przyznać, że jest tam duży wybór zabiegów kosmetycznych, ceny są na każdą kieszeń. Pracują tam świetni ludzie, naprawdę pełen profesjonalizm. Osobiście polecam zbieg mikrodermabrazji, buzia po kilku zabiegach wygląda dużo lepiej. W końcu o to chodzi, prawda. Ostatnio wybrałam się tam z koleżankami i też były zachwycone. Z pewnością będę tam zaglądać ja i moje kumpelki.
martinka_81 Coś już napisała
Wysłany: 2010-05-24, 01:09
a Denique w Arkadii? Klasa
aneczka70 Początkująca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum