Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: kosmetyczne, salony, tanie, warszawie-dobre

salony kosmetyczne w warszawie-dobre i tanie
Autor Wiadomość
mammamia 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-07-27, 15:03 

A czy któraś z was miała może styczność z salonem Beauty Homecare? Słyszałam, że oferuje dojazd do domu i normalnie organizowanie SPA w domowym zaciszu;) Nie wiem co o tym sądzić, ale kurcze brzmi to co najmniej kusząco... Bardzo chciałabym poddać się masażowi czekoladowemu, a z tego co wiem to go wykonują... Może któraś już go sobie zafundowała i mogłaby podzielić się wrażeniami?

continue 
Użytkowniczka
Polish Elite Board

Wysłany: 2010-08-19, 17:19 

To może ktoś mi też poleci jakiś salon kosmetyczny ale w Łodzi? Czy może lepiej pujść do SPA ? wogóle to czym się różni spa od salonu kosmetycznego?

madzia1.35 
Początkująca

Wysłany: 2010-08-27, 22:44 

moja koleżanka odkryła bardzo fajny salon w warszawie ayurveda center wchodząc na ich strone można sprawdzić który zabieg przez dwa dni jest w promocji służy do tego specjalny zegar który odmierza czas teraz w promocji była kuracja ajurvedyczna normalnie kosztuje 189 zł a teraz zaledie 87 zł.ciekawa jestem jaki jutro zabieg zaoferuje ten salon.??

ola87 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-09-07, 04:49 

ja mam sprawdzony salo Denique w Arkadii i nie eksperymentuje

asiuladob 
Początkująca

Wysłany: 2010-10-01, 15:47 

Pierwszoroczna studentka, czyli ja szuka dobrego salonu kosmetycznego na Saskiej Kępie w Warszawie. Niedaleko mojej stancji jest Empire Hair&Beauty Salon, czy może któraś z Was coś o nim powiedzieć???? Będę wdzięczna:) Pozdrawiam ;-)

tolcia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2010-11-02, 21:16 

W pobliżu placu Konstytucji znajduje się Galeria Odnowy. Mają naprawdę fajne zabiegi i dodatkowo cena jest bardzo atrakcyjna. Przykładowo oczyszczanie skóry kosztowało mnie 80 zł. Następnym razem mam zamiar skorzystać z pakietów.

tusialek 
Początkująca

Wysłany: 2010-11-09, 18:05 

ja gorąco polecam salon na Karowej - Magia Urody niedaleko kampusu głównego UW, atrakcyjne ceny dla studentów (zobaczcie na stronie samorządowych rabatów), częste promocje no i co najważniejsze Ania-kosmetyczka jest rewelacyjna!!!! ja miała koszmarne problemy z trądzikiem i wreszcie trafiłam w jej fantastyczne ręce i jest teraz super!

Kerler 
Początkująca

Wysłany: 2011-01-24, 02:00 Re: salony kosmetyczne w warszawie-dobre i tanie

kolas42 napisał/a:
Mam prośbę:czy możecie mnie wesprzeć jakimiś dobrymi poleceniami jeśli chodzi o dobry,solidny ale tez nie za drogi salon kosmetyczny.Jestem facetem mam 24 lata i potrzebuje w miarę dobrej kosmetyczki bo nigdy nie miałem większych problemów z rożnego rodzaju wypryskami a teraz to jakaś masakra teksańska,pracuje w handlu i organizuje przetargi a wyglądam teraz jak jakiś słonecznik.pomocy!!

Ja chodzę do Anny Zajdel z warszawianki, ona sobie sprawnie radzi z problemami skórnymi.

gaga85 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-03-28, 15:38 

a ja skorzystałam z promocji u pani Anny Zajdel i zrobiłam sobie brwi za 500zł, nie bolało prawie wcale, równiutko i profesjonalnie

martyna_25 
Początkująca

Wysłany: 2011-10-24, 09:26 

Witam, ja mogę polecić salon fryzjersko kosemtyczny "le charme" przy ulicy żelaznej w warszawie, dosyć nie dawno odkryłam ten salon i nie wiedziałam czy sprobować ale zaryzykowałam i jestem pod ogromnym wrażeniem ceny nie są wygórowane, mają też często sporo dobrych promocji ale o tym więcej na stronie można poczytać. Są tam świetni specjaliści, zabieg został bardzo profesjonalnie wykonany, został ze mną przeprowadzony tzw wywiad przed zabiegiem co bardzo mi się spodobało i ogólnie bardzo polecam ten salon :)

fanaberia80 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-12-29, 11:15 

ja polecam beauty clinic8 na kabatach - heh jak zespół do zadań specjalnych. wyleczyłam dzieki nim uciążliwy trądzik - po ustaleniu całego programu leczenia. poza tym mają ekstra masaże na bolący kręgosłup :)

alicja1234 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-12-29, 11:53 

hej, hej, co to za salon na kabatach? mogę więcej info - ceny, zabiegi, itd? właśnie przeprowadziłam sie na usrynow i szukam fajnych miejsc...

fanaberia80 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-12-29, 12:08 

ceny jak na warszawskie dodajmy mają całkiem rozsądne. pan wojtek jest swietnym masazysta, na wszelki bole doradzi. poza tym maja dobre zabiegi na oczyszczanie twarzy, pol mojej pracy sciagnelam do nich :)

zwyczajnaja 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-12-30, 19:03 

przyłączam się do powyższej opinii - salon Beauty Clinic 8 warto odwiedzić, mają świetną kadrę i pracują na fajnych kosmetykach. no i sam ich salon jest super wizytówką - wejdziecie to same zobaczycie :)

klemensa 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-12-30, 19:10 

ja niedawno poznałam beauty clinic i się zakochałam, z tymi wnętrzami to prawda- robią wrażenie :) ja poszłam tam po raz pierwszy do kosmetyczki na makijaż wieczorowy i zachęcona fajną atmosferą zaglądałam od czasu do czasu, aż w końcu doszło do takiego uzależnienia, że nie umiem bez nich żyć :)

Odpowiedz do tematu