Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: jaka, kosmetyczny, reklama, salon, skuteczna

salon kosmetyczny - jaka reklama skuteczna?
Autor Wiadomość
maxell3 
Początkująca

Wysłany: 2010-07-20, 19:02 salon kosmetyczny - jaka reklama skuteczna?

Witam,

otwieram za niedługo salon kosmetyczny. Chciałabym prosić Was, jaka u Was była reklama najbardziej skuteczna? Jak na początku przyciągnęliście klientów?

Pozdrawiam ;-)

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-07-20, 19:52 

Ja zauważyłam, że coraz częściej nowe przedsięwzięcia sa reklamowane poprzez zostawienie kolorowych ulotek z ofertą w często odwiedzanych sklepach, w poczekalniach u fryzjerów, na stoliczkach w czytelniach publicznych ;-) Sama często zabieram takie ulotki i widzę, że ludzie się tym interesują :-D Dodatkowo ogłoszenia w lokalnej prasie, niezbyt nachalne, ale taktowne, ładne :-> Z całą pewnością bardziej docierają do człowieka niż ulotka, którą ktoś rozdał na ulicy , a która zostala wyrzucona do najbliższego śmietnika.

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 10 razy
Wysłany: 2010-07-20, 20:25 

My mamy taką osiedlową gazetkę, bardzo dużo firm reklamuje swoje usługi, zawsze czytam i głownie patrze na gabinety kosmetyczne.

forumadmin 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2010-07-20, 20:36 

Jeśli chodzi o Warszawę to uważam, ze Internet to podstawa! Zwłaszcza jeśli można jeszcze liczyć na pozytywne opinie swoich stałych klientów - to z pewnością skusi nowych. Wiem co pisze - przetestowane :) No i oczywiście polecam www.mojakosmetyczka.pl

Paulinaa 
Powieściopisarka

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2010-07-22, 08:02 

ja na jesien otwieram swoj gabinet i mam juz w glowie kupe pomyslow, ktore moga sie przydac, mieszkam w malym miasteczku - to roznica ;]

1. internet - czyli strona internetowa, mail, numer gg, konto na facebooku i na nk,
2. ogloszenia w gazetach- ogloszenia dotyczace nowych promocji, nowych zabiegow, informacje o rabatach itp.
3. po kazdym wyjsciu klietki kazda otrzymuje broszure z zabiegami, i wizytowke

sylwias83 
Użytkowniczka
sylwias83

Wysłany: 2011-02-09, 13:54 

Tak internet to teraz podstawa. Wszyscy teraz mają do niego dostęp. Najlepiej założyć stronę internetową i umieścić linki na NK czy faecebooku

Odpowiedz do tematu