Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: jak, kosmetyczny, koszmaru, salon

salon kosmetyczny jak z koszmaru
Autor Wiadomość
lekkoduszek 
Początkująca

Wysłany: 2009-07-07, 19:50 salon kosmetyczny jak z koszmaru

Czy zdarzyło Wam się odwiedzić salon kosmetyczny, z którego chciałyście jak najszybciej uciec? Podzielcie się swoimi przeżyciami i sugestiami, jakie salony najlepiej omijać szerokim łukiem! ;-)

kngz 
Gaduła ;)

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-07-08, 20:29 

Na szczęście nie miałam takiej okazji :-/ A są takie ? To gdzie sanepid w tym momencie? :evil:

kicia09 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-07-09, 21:09 

ojoj może nie ja ale moja mama miała takie przeżycie :/
Akurat byłam z mamą na zakupach i kupiła ona kupiła sobie taką śliczną białą sukienkę.
I byliśmy w sklepie i ona akurat postanowiła ją założyć :) potem miała wizytę u kosmetyczki na wyrwanie brwi ( to był nowy salon w mieście). Poszliśmy już do tego salonu i moja mama miała wizytę na godzinę 12:30. Jak weszliśmy to nie było dużo ludzi, to usiadaliśmy i ja wzięłam sobie gazetę i zaczęłam czytać. Czekaliśmy już byłam około 14:15 a my dalej czekamy!! Moja mama już chciała wychodzić jak wkącu zawołali ją.
Ja tez weszłam do gabinetu bo moja mama chciał a nie mieli nic przeciwko.
Kobieta która miała robić mamie brwi piła sobie kawę i nachyliła sie nad moją mamą żeby zobaczyć jak jej brwi wyglądają i wylała kawę na mojej mamy sukienkę!! jak moja mama sie zerwała to myślałam że zaraz jakiegoś szoku dostanie!
Ta kosmetyczka zaczęła przepraszać nawet powiedziała że zrobi brwi mojej mamie za darmo i odda pieniądze za sukienkę. Moja mama już chciała wychodzić ale wkącu już tak chciała zrobić sobie te brwi długo to sie zdecydowała że zostanie ale była wkurzona na babkę!. Ja dalej czytałam gazetę i wkącu jak kosmetyczka skończyła i moja mama wstała to było okropne...kosmetyczka źle zrobiła mojej mamie brwi i wyrwała po pół każdej brwi...
moja mama jak zobaczyła sie w lusterko to normalnie prawie zemdlała! ale nie dziwie jej się. Odrazu poszliśmy do szefowej i jak moja mama pokazała sukienkę i brwi to szefowa zaczęła wrzeszczeć na tą kobietę i pod koniec ta kobieta sie przyznała ze ma wadę wzroku.. i nie widziała jak robi..
moja mama nie mogła uwierzyć oczywiście szefowa nic nie wiedziała podobano.
Szefowa oddała pieniądze za sukienkę i przepraszała tyle razy.
moja mama powiedziała że już nigdy nie pójdzie do kosmetyczki :D

troszkę sie rozpisałam :P ale to extra dnia zmieniło sie w najgorszy dzień życia dla mojej mamy!!

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 10 razy
Wysłany: 2009-07-09, 21:24 

Ups to nie ciekawie miała Twoja mama.
Ostatnio zmieniony przez Anula 2009-07-15, 10:26, w całości zmieniany 1 raz  

Sol_Angelica 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2009-07-10, 08:57 

kicia09, jak w horrorze normalnie, dobrze że ja nigdy na taki salon nie trafiłam i mam nadzieje że nie trafie.

kngz 
Gaduła ;)

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-07-10, 20:06 

O boże!!! Normalnie nie wierzę w to. Biedna ta Twoja mama, wiesz kicia09 :-(
Ja to już bym miała rzeczywiście uraz do końca życia.

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-07-10, 20:56 

Co za "gelejza" z tej kosmetyczki :D

koko 
Początkująca

Wysłany: 2009-07-11, 16:14 

mnie się ostatnio przytrafiło też coś zdecydowanie niefajnego... od lat walczę z niedoskonałościami cery :-/ i chodzę na oczyszczanie buźki...ostatnio na moim osiedlu otworzono nowy salon, więc stwierdziłam,że się tam wybiorę... i wszystko byłoby ok, gdyby nie to,że w gabinecie łóżka stały obok siebie i nie były nawet głupim parawanem przedzielone :!: zero prywatności! leżałam speszona, zero relaksu, bo jak tu się odprężyć :-/ , jak obok Ciebie leży inna klientka i jeszcze głośno opowiada o swoich problemach ze skórą :-/ poza tym wiadomo, jak wygląda buźka po oczyszczaniu: przynajmniej moja nie jest wtedy najładniejsza i nie chce żeby mnie ktoś obcy oglądał w takim momencie :oops: (poza kosmetyczką oczywiście ;-) ) więcej tam nie pójdę...

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-07-11, 19:25 

o to takie salony jeszcze istnieją. żałosne/

Wieśka 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-07-14, 08:10 

No cóż można powiedzieć - jedynie to, że rynek musi weryfikować takie salony, takie kosmetyczki i takie interesy. Ktoś powyżej zapytał o Sanepid. Tyle, że Sanepid chodzi na targowiska, kąpieliska i baseny, ubojnie drobiu i innego inwentarza itp. idt. etc...
Z drugiej strony zdarzają się klientki, którymi Sanepid powinien zająć się natychmiast....
Taka praca... ;-)

Odpowiedz do tematu