:) heh... czego to człowiek nie wymyśli... Z tego co wiem, w Polsce czegoś takiego jeszcze nie ma :P Sens? W jakimś stopniu ma na pewno, ale ciekawa jestem, ile taki zabieg w salonie SPA kosztuje :P Co do pedicure, to bardziej przekonują mnie niezawodne ręce kosmetyczki :)
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
z tego co wiem to ten rybkowy pedicure stal sie w tym roku hitem w USA w salonach SPA:) ale ja bym sie nie poddla , zdecydowanie wole tradycyjny pedicure:)
ja nawet w filmie widzialam ten zabieg ;p jakas brzydula beety czy cos takiego leciali i laska sobie wlasnie go robila;p do nas dopiero to dochodzi a u nich juz takie popularne ze o filmow trafia ;)
Mnie te rybki by załaskotały to po 1, a po 2 mam jakiś taki dziwny lęk przed nimi jak są żywe. Taki pedicure można sobie zrobić na wakacjach nad jeziorkiem xD
W tym roku jak byłam to z kuzynka siadałyśmy na brzegu jak nikogo nie było w wodzie i takie małe rybki podpływały nam do nóg jak się chwilę nie ruszałyśmy i nam skubały pyszczkami po nogach xD
_________________ „Jeśli okazja wzywa Cię po imieniu, nietaktem byłoby nie odpowiedzieć”
Chyba bym się nie skusiła na taki pedicure Biedne rybki co one się naskubią Ciekawe czy któraś kiedyś kogoś ugryzła, co ?
_________________ Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć - pewnie tak samo jak marzeń...
:D Ja bym tak bardzo kopała (z tych łaskotek), że akwarium by poszło w drobny mak :D Ponoć skuteczne!
lula8885 Coś już napisała
Wysłany: 2010-02-25, 20:25
Bardzo pomysłowe xD
linet Coś już napisała
Wysłany: 2010-08-12, 13:57
Może ukochanego? Ja o rybkowym pedicure co nieco słyszałam:) Nie wiem czemu ale trochę budzi we mnie wstręt. Raczej na pewno bym się czemuś takiemu nie poddała. Wolę tradycyjne metody dbania o urodę a poza tym myślę sobie,że te rybki trochę biedne są...
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-08-13, 14:44
Ostatnio w Polsce coraz głośniej o takim zabiegu. W "Pytaniu na śniadanie" mówili nawet coś o cenach, jednak nie pamiętam dokładnie ile. Wiem, że tanio :) jeśli dobrze pamiętam, to 15 minut trwa oczyszczanie stóp, efekt jak po użyciu pumeksa. Owszem, towarzyszą temu niebywałe łaskotki
Co śmieszniejsze, coraz więcej osób decyduje się na oczyszczanie całego ciała ze zrogowaceń.
andziunia Coś już napisała
Wysłany: 2011-07-19, 14:43
ewelynka69 napisał/a:
Ostatnio w Polsce coraz głośniej o takim zabiegu. W "Pytaniu na śniadanie" mówili nawet coś o cenach, jednak nie pamiętam dokładnie ile. Wiem, że tanio :) jeśli dobrze pamiętam, to 15 minut trwa oczyszczanie stóp, efekt jak po użyciu pumeksa. Owszem, towarzyszą temu niebywałe łaskotki
Co śmieszniejsze, coraz więcej osób decyduje się na oczyszczanie całego ciała ze zrogowaceń.
tak tak też widziałam ale dla mnie to jakieś... nie do przyjęcia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum