Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: pedicure, rybkowy

rybkowy pedicure
Autor Wiadomość

magdziaija87

Wysłany: 2008-07-27, 22:09 rybkowy pedicure

czy taki pedicure jak tutaj pokazuja http://trendz.pl/rybkowe-pedicure gdzies w polsce mozna sobie zrobic ? Ktos z was to robil? Ma to sens?

pati 
pati

Pomogła: 23 razy

Wysłany: 2008-07-27, 23:18 

:) heh... czego to człowiek nie wymyśli... Z tego co wiem, w Polsce czegoś takiego jeszcze nie ma :P Sens? W jakimś stopniu ma na pewno, ale ciekawa jestem, ile taki zabieg w salonie SPA kosztuje :P Co do pedicure, to bardziej przekonują mnie niezawodne ręce kosmetyczki :)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-07-28, 14:23 

Heh bardzo ciekawy pomysł =)))
Ciekawe czy skuteczny =P

Darish:)

Wysłany: 2008-07-28, 17:22 

oo matko :mrgreen: zasmialabym sie tam na smierc:D jak ktos ma laskotki to juz nie pojdzie na taki zabieg :D swoja droga dziwny sposob;p

Karolinka 
Początkująca

Wysłany: 2008-09-12, 09:04 

z tego co wiem to ten rybkowy pedicure stal sie w tym roku hitem w USA w salonach SPA:) ale ja bym sie nie poddla , zdecydowanie wole tradycyjny pedicure:)

Darish:)

Wysłany: 2008-09-12, 21:13 

ja nawet w filmie widzialam ten zabieg ;p jakas brzydula beety czy cos takiego leciali i laska sobie wlasnie go robila;p do nas dopiero to dochodzi a u nich juz takie popularne ze o filmow trafia ;)

Pankinka 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-02-27, 17:20 

Ciekawa jestem czy podczas takiego zabiego wypływają jakieś rybki brzuchem do góry... :mrgreen:

greeneyes8 
Miłośniczka forum
greeneyes8

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-02-27, 23:59 

Mnie te rybki by załaskotały to po 1, a po 2 mam jakiś taki dziwny lęk przed nimi jak są żywe. Taki pedicure można sobie zrobić na wakacjach nad jeziorkiem xD
W tym roku jak byłam to z kuzynka siadałyśmy na brzegu jak nikogo nie było w wodzie i takie małe rybki podpływały nam do nóg jak się chwilę nie ruszałyśmy i nam skubały pyszczkami po nogach xD

kngz 
Gaduła ;)

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-02-28, 21:00 

Chyba bym się nie skusiła na taki pedicure :-/ Biedne rybki co one się naskubią ;-) Ciekawe czy któraś kiedyś kogoś ugryzła, co ? :-)

NeL1984 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-03-01, 20:47 

właśnie słyszałam o tym. :) ciekawe jakie to uczucie :)

Effectrix 
Początkująca

Wysłany: 2009-04-20, 09:56 

Darish:) napisał/a:
oo matko :mrgreen: zasmialabym sie tam na smierc:D

:D Ja bym tak bardzo kopała (z tych łaskotek), że akwarium by poszło w drobny mak :D Ponoć skuteczne!

lula8885 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-02-25, 20:25 

Bardzo pomysłowe xD

linet 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-08-12, 13:57 

Może ukochanego? Ja o rybkowym pedicure co nieco słyszałam:) Nie wiem czemu ale trochę budzi we mnie wstręt. Raczej na pewno bym się czemuś takiemu nie poddała. Wolę tradycyjne metody dbania o urodę a poza tym myślę sobie,że te rybki trochę biedne są...

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-08-13, 14:44 

Ostatnio w Polsce coraz głośniej o takim zabiegu. W "Pytaniu na śniadanie" mówili nawet coś o cenach, jednak nie pamiętam dokładnie ile. Wiem, że tanio :) jeśli dobrze pamiętam, to 15 minut trwa oczyszczanie stóp, efekt jak po użyciu pumeksa. Owszem, towarzyszą temu niebywałe łaskotki :lol:
Co śmieszniejsze, coraz więcej osób decyduje się na oczyszczanie całego ciała ze zrogowaceń.

andziunia 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-07-19, 14:43 

ewelynka69 napisał/a:
Ostatnio w Polsce coraz głośniej o takim zabiegu. W "Pytaniu na śniadanie" mówili nawet coś o cenach, jednak nie pamiętam dokładnie ile. Wiem, że tanio :) jeśli dobrze pamiętam, to 15 minut trwa oczyszczanie stóp, efekt jak po użyciu pumeksa. Owszem, towarzyszą temu niebywałe łaskotki :lol:
Co śmieszniejsze, coraz więcej osób decyduje się na oczyszczanie całego ciała ze zrogowaceń.

tak tak też widziałam ale dla mnie to jakieś... nie do przyjęcia

Odpowiedz do tematu