bananamuffin Coś już napisała
Wysłany: 2010-08-27, 10:26
Ja czytałam o tym cały artykuł w Nesweeku, albo w czymś podobnym. Są argumenty za i są argumenty przeciw. Coś tam oczywiście pisali o wykorzystywaniu zwierząt i braku higieny przy takim zabiegu, ale podobno woda jest bardzo często zmieniana, a o rybki dba się pierwszorzędnie. W szczególności o psychikę, bo podobno jak dużo robią takich pedicure'ów to im się coś dzieje nie halo z głowami. Dramat ;)
MobilnyGabinet Coś już napisała
Wysłany: 2010-08-31, 14:59
Napewno taki zabieg jest przyjemny:) Ale to nie zmienia faktu ze rybki biedne;D Nie wiecie ile taki zabieg kosztuje?
Dlaczego biedne? One się żywią zrogowaciałym naskórkiem, więc im się krzywda nie dzieje.
Ciekawe, ile czasu potrzeba na dokładny zabieg? 30 minut?
lulka Początkująca
Wysłany: 2011-05-21, 23:55
fish spa jest na Powstańców Śląskich 69c w Warszawie.
Jak ktoś ma łaskotki to może nie usiedzieć. Efekt zabiegu- podobnie jak po pellingu:)
cena 50zł za 30 minut.
WSZKiPZ Coś już napisała Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Cze 2011 Posty: 15 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-06-29, 14:00
Fish pedicure czyli pedicure wykonany przez rybki Garra Rufa przyszedł do nas z Azji i jest coraz bardziej popularny na całym świecie. Zabieg jest bardzo naturalny, relaksujący, jedynie pierwszy
widok ławicy rybek rzucających się na nasze stopy może lekko przerazić.
Nie ma się jednak czego obawiać, ponieważ jest on zupełnie bezbolesny.
Jedyne co czujemy to faktycznie łaskotanie :)
andziunia Coś już napisała
Wysłany: 2011-07-19, 14:45
dla mnie to by była masakra i stres niebywały, a nie relaks, he he
Sama korzystałam z tego rybiego pedicuru. Jest bardzo przyjemnie:) a jaki relaksik. Taki fish spa na nóżki jest w Redzie przy dworcu.(jeśli chodzi o trójmiasto kaszubskie)Rybkom się krzywda nie dzieje ..same się rwa jak małe piranie hehe. Lubia to. Bardzo towarzyskie stworzonka:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum