więc teraz są modne rurki :) ja już mam w swojej szafie z 3 pary i bardzo je lubię. Wydaję mi się że ładnie podkreślają nogi :) a wy co myślicie?? aa podobają wam też się te kolorowe rurki?? bo mi nie bardzo do gustu wpadły..wole albo jasne niebieskie albo ciemne i jakieś może wzorki albo takie duperele ;)
No ja lubię rurki, jestem szczupła, więc nie mam z nimi problemu, natomiast uważam, że kompletnie one nie pasują na panie z szerszymi biodrami, ponieważ rurki jeszcze bardziej je uwydatniają.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
syska Coś już napisała
Wysłany: 2009-09-24, 18:41
Według mnie, era rurek już za nami. Były modne 2,3 lata temu. Znów wracają do łask szerokie spodnie i styl hippie... i bardzo dobrze Chociaż awaryjne rurki na imprezkę w szafie winny być!!
_________________ "Jak do mnie mówisz to milcz!" ;)
Oczywiście, każdy nosi to co lubi... Mnie chodzi konkretnie o takie panie, którym wystaje tłuszczyk po boku, a próbują na siłę się w takie rurki wcisnąć, a ten widok nie jest smaczny, zwłaszcza jeśli chodzi o starsze kobiety, które na siłę próbują się odmłodzić :/
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-09-24, 21:16
O tak czasem widzi się kobietę i nasuwa się pytanie "czy ona ma lustro", to nic złośliwego, tylko wystarczyłoby aby ubrała się inaczej, odpowiednio do wieku, figury i naprawdę wyglądałaby o niebo lepiej :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum