Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-06-14, 21:57
Początkowo ich z nazwy nie skojarzyłam, ale wpisałam w google i już wiem, które to, ponieważ są one w moim posiadaniu kilka razy ich użyłam i nie mam zastrzeżeń całkiem fajne, duża dostępność kolorów w jednym opakowaniu :)
Wysłany: 2009-06-14, 22:06
ja też nie skojarzyłam :D ale już wiem, to te od tych palet np gdzie jest po 20/30 kolorów :D za dobrą cene, odcienie calkiem fajne, korzystam ciągle z bordowego, szarego -raczej ciemnych odcieni i trzymają sie calkiem dobrze :]
Zaletą ich jest duży wybór kolorów w bardzo niskich cenach. Wadą to, że można nabyć jedynie wersje perłowe, przynajmniej nie wiadomo mi nic o wersjach matowych. Na imprezy i na co dzień jak znalazł.
ja mam ja uzywam ja chwale:)
mam palete 88 cieni, z brokatem i bez brokatu jednak nie sa calkiem matowe ;)
uzywam obecnie tylko cieni ruby rose, mam zapas od chlopaka ;)
Drogie Panie
Waszej wiedzy nie dorównam na pewno ale po prostu znajoma wizażystka maluje tym dziewczyny do zdjęć, hostessy itp. i bardzo sobie chwali, zwłaszcza ze względu na cenę i kolorówke. A do cieni Ryby Rose nie ma się co czepiać bo są bardzo okej.
znajoma wizażystka maluje tym dziewczyny do zdjęć, hostessy itp.
ja rowniez
Kinia3011 Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-03-25, 22:17
Darish:) napisał/a:
dronka.dronka napisał/a:
najbardziej lubie zielone i różowe
a ja brazy i zielen ;) juz prawie ich nie ma ;)
forumadmin napisał/a:
znajoma wizażystka maluje tym dziewczyny do zdjęć, hostessy itp.
ja rowniez
są i to całe mnóstwo, o tych cieniach mogę mówić i mówić. także jeśli chcecie się cokolwiek dowiedzieć - piszcie do mnie.
a co do matowych cieni Ruby Rose - to faktycznie ich nie ma, producent takich nie robi.
Wysłany: 2010-03-25, 22:22
Kinia3011 napisał/a:
rzadko, ale zdarza się. kiedys można je było kupić na każdym bazarze, teraz tylko gdzieniegdzie. u mnie można je nabyć
Właśnie dalej można je spotkać na bazarze, albo w małych drogeriach.
Wysłany: 2010-03-25, 22:25
być może, ale już nie wszędzie. w Opolu kiedys było zatrzęsienie, teraz nie ma nawet w drogeriach:-( na szczęście mam zapas i nie będę musiała się martwić
Wysłany: 2010-03-25, 22:26
Kinia3011 napisał/a:
być może, ale już nie wszędzie. w Opolu kiedys było zatrzęsienie, teraz nie ma nawet w drogeriach:-( na szczęście mam zapas i nie będę musiała się martwić
Na pewno dalej na allegro jest masa :)
Wysłany: 2010-03-25, 22:29
Anula napisał/a:
Kinia3011 napisał/a:
Na pewno dalej na allegro jest masa :)
to prawda:) mam ok 360 aukcji wystawionych, dlatego nie martwię że mi braknie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum