Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: rozowy, zegarek

różowy zegarek
Autor Wiadomość
syska 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-10-27, 20:56 różowy zegarek

Właśnie przymierzam się do zakupu nowego zegarku, bo stary bisset, prezent na osiemnastkę, jest już nieco wysłużony. Grzebię sobie w necie i wypatrzyłam na hihawa.pl za 200zł zegarek Casio. Podoba mi się, ale mam obawy, bo jest różowy. Co sądzicie o różowych zegarkach?

Paulinaa 
Powieściopisarka

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-10-27, 21:01 

ja tam ogolem to nie lubie zegarkow. znacznie bardziej toleruje je na meskiej rece. rozowy zegarek? nie spojrzalabym na niego tak jak nie spojrzalabym na zaden inny, ale jesli TOBIE sie podoba to nie kierowalabym sie na Twoim miejscu opiniami innych bab :-D bo rozowy nie zawsze i nie dla wszystkich jest kiczem

syska 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-10-27, 21:07 

Wiem, ale zbieram opinie :) Wiadomo, że Wasze opinie nie będą decydujące, ale czasem warto zapytać zanim się coś zrobi. Jestem też zwyczajnie ciekawa opinii. Szczerze mówiąc, ja bym też nigdy nie zwróciła uwagi na różowy zegarek, ale ten wydaje mi się ładny, ma dość "masywną" tarczę, która trochę łamie słodkość zegarka. to mi się podoba :)

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2009-10-27, 21:12 

fajny jest pomysł na taki oryginalny kolorek zegarka ale podobnie jak Paulinaa nie przepadam za zegarkami...

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2009-10-27, 22:11 

Ja podobnie jak dziewczyny nie przepadam za zegarkami, bardzo rzadko go zakładam :]

Paulinaa napisał/a:
znacznie bardziej toleruje je na meskiej rece

Ja to samo :)

A co do różowego zegarka, to kwestia gustu :) Na zdj widać, że to nie jest bardzo mocny róż tylko delikatny-więc to na plus. Jednak poszukałabym innego koloru np biały bądź czarny, bo wiadomo te kolory są bardziej uniwersalne i prawie do wszystkiego pasują :)

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-10-27, 22:14 

Paulinaa napisał/a:
ja tam ogolem to nie lubie zegarkow. znacznie bardziej toleruje je na meskiej rece. rozowy zegarek? nie spojrzalabym na niego tak jak nie spojrzalabym na zaden inny, ale jesli TOBIE sie podoba to nie kierowalabym sie na Twoim miejscu opiniami innych bab :-D bo rozowy nie zawsze i nie dla wszystkich jest kiczem

ja tez nie lubię, nie mam zegarka, korzystam z godziny w telefonie/
ale gdybym miala mieć to jakiś fajny z bransoletką czy coś ale nie róż.

ale jak się komuś podoba to niech nosi. Mnie by nie obchodziło za bardzo czy komuś się podoba to co noszę czy nie byleby było dostosowane do okazji

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-10-28, 14:01 

Jeżeli Ci się podoba to czemu masz z niego rezygnować;) To że jest różowy nie oznacza, że to kicz ;) Liczy się oryginalność. Ja osobiście nie noszę zegarków, ale jest jest naprawdę ładny ;)

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-10-28, 14:06 

Mnie się podoba. Bardzo ładny... A różowy? Jak pasuje do stroju, to dlaczego nie?

nocandygirl 
Powieściopisarka

Wysłany: 2009-10-28, 16:55 

pati napisał/a:
Mnie się podoba. Bardzo ładny... A różowy? Jak pasuje do stroju, to dlaczego nie?

popieram ;) jak masz co ubrać, żeby to wyglądało dobrze to czemu nie ;)

Anelka 
Miłośniczka forum
Anelka

Wysłany: 2009-10-28, 18:23 

Jest ładny, naprawdę :) I jak dla mnie troszkę daleko mu do kiczu, także jeżeli Ci się podoba to kupuj!

Angel 
Miłośniczka forum

Wysłany: 2009-10-28, 18:25 

ladny;))i wcale nie uwazam ze kiczowaty :-) bo niby co rozowe to kiczowate :?: :-| jakby mial jakies elementy swiecace odrazu bym go kupila :-D

Andzik 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-01-18, 13:04 

Osobiście nie przepadam za tym kolorem, ale niektórym osobom bardzo on pasuje - grunt żeby nie przesadzić, bo wtedy może to zakrawać na kicz. Czasem drobny mały detal w rózowym kolorze bardzo ładnie wygląda, ale też nie na każdej osobie.

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Wysłany: 2010-01-23, 00:41 

ja wolę klasykę - srebrne albo czarne, bo zwyczajnie do wszystkiego mi pasują, dlatego u mnie różowy odpada :-/ ale masywna koperta tego zegarka bardzo mi się podoba, mogłabym sobie kupić taki tylko ze srebrną tarczą i czarnym paskiem i nie za 200 pln...

beata50 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-02-02, 10:40 

Jak wpadł Ci w oko to bierz :-) mi osobiście podobają się takie na czarnym pasku, z dużą tarczą i cekinami w środku

a to coś bardziej nowoczesnego, podoba wam się?

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-02-02, 16:54 

Ten zegarek ma piękną ogromną tarczę, ale nie widze go u siebie na ręku :-(

Odpowiedz do tematu