syska Coś już napisała
Wysłany: 2009-10-27, 20:56
różowy zegarek
Właśnie przymierzam się do zakupu nowego zegarku, bo stary bisset, prezent na osiemnastkę, jest już nieco wysłużony. Grzebię sobie w necie i wypatrzyłam na hihawa.pl za 200zł zegarek Casio. Podoba mi się, ale mam obawy, bo jest różowy. Co sądzicie o różowych zegarkach?
_________________ "Jak do mnie mówisz to milcz!" ;)
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2009-10-27, 21:01
ja tam ogolem to nie lubie zegarkow. znacznie bardziej toleruje je na meskiej rece. rozowy zegarek? nie spojrzalabym na niego tak jak nie spojrzalabym na zaden inny, ale jesli TOBIE sie podoba to nie kierowalabym sie na Twoim miejscu opiniami innych bab bo rozowy nie zawsze i nie dla wszystkich jest kiczem
syska Coś już napisała
Wysłany: 2009-10-27, 21:07
Wiem, ale zbieram opinie :) Wiadomo, że Wasze opinie nie będą decydujące, ale czasem warto zapytać zanim się coś zrobi. Jestem też zwyczajnie ciekawa opinii. Szczerze mówiąc, ja bym też nigdy nie zwróciła uwagi na różowy zegarek, ale ten wydaje mi się ładny, ma dość "masywną" tarczę, która trochę łamie słodkość zegarka. to mi się podoba :)
_________________ "Jak do mnie mówisz to milcz!" ;)
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-10-27, 22:11
Ja podobnie jak dziewczyny nie przepadam za zegarkami, bardzo rzadko go zakładam :]
Paulinaa napisał/a:
znacznie bardziej toleruje je na meskiej rece
Ja to samo :)
A co do różowego zegarka, to kwestia gustu :) Na zdj widać, że to nie jest bardzo mocny róż tylko delikatny-więc to na plus. Jednak poszukałabym innego koloru np biały bądź czarny, bo wiadomo te kolory są bardziej uniwersalne i prawie do wszystkiego pasują :)
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-10-27, 22:14
Paulinaa napisał/a:
ja tam ogolem to nie lubie zegarkow. znacznie bardziej toleruje je na meskiej rece. rozowy zegarek? nie spojrzalabym na niego tak jak nie spojrzalabym na zaden inny, ale jesli TOBIE sie podoba to nie kierowalabym sie na Twoim miejscu opiniami innych bab bo rozowy nie zawsze i nie dla wszystkich jest kiczem
ja tez nie lubię, nie mam zegarka, korzystam z godziny w telefonie/
ale gdybym miala mieć to jakiś fajny z bransoletką czy coś ale nie róż.
ale jak się komuś podoba to niech nosi. Mnie by nie obchodziło za bardzo czy komuś się podoba to co noszę czy nie byleby było dostosowane do okazji
Jeżeli Ci się podoba to czemu masz z niego rezygnować;) To że jest różowy nie oznacza, że to kicz ;) Liczy się oryginalność. Ja osobiście nie noszę zegarków, ale jest jest naprawdę ładny ;)
Wysłany: 2009-10-28, 18:25
ladny;))i wcale nie uwazam ze kiczowaty bo niby co rozowe to kiczowate jakby mial jakies elementy swiecace odrazu bym go kupila
Andzik Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-01-18, 13:04
Osobiście nie przepadam za tym kolorem, ale niektórym osobom bardzo on pasuje - grunt żeby nie przesadzić, bo wtedy może to zakrawać na kicz. Czasem drobny mały detal w rózowym kolorze bardzo ładnie wygląda, ale też nie na każdej osobie.
ja wolę klasykę - srebrne albo czarne, bo zwyczajnie do wszystkiego mi pasują, dlatego u mnie różowy odpada ale masywna koperta tego zegarka bardzo mi się podoba, mogłabym sobie kupić taki tylko ze srebrną tarczą i czarnym paskiem i nie za 200 pln...
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum