taka Gaduła ;) Pomogła: 3 razy Dołączyła: 06 Sty 2009 Posty: 187 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-06-07, 08:57
napisałam do nich e mail z zapytaniem gdzie mogę dostać ich produkty w lbn i dostałam tel do ich przedstawiciela handlowego na terenie lubelskim :) ale jeśli niczego się nie dowiem to myślę, że będę się jeszcze pytać o dokładniejsze namiary na drogerie w Lubartowie bo niestety jakoś w samym lublinie nie znam jakiejść fajnej małej drogeryjki... tylko te rossmany i natury i wszędzie to samo...
_________________ Metal heart you're not hiding
Metal heart you're not worth a thing
Wysłany: 2010-07-15, 21:45
ja ostatnio zakupiłam polecany róż w kuleczkach Ingrid a wcześniej miałam Bourjois :) no i dla mnie ogromna różnica - nie to, żeby Ingrid był zły! Ale Bourjois to dla mnie fenomen i niestety po kilku użyciech rózu I. zakupiłam ponownie firmy Bourjois. Jak dla mnie jest rewelacyjny :)
Właśnie zamierzam się do zakupu tego różu, bo czytałam mnóstwo pozytywnych opinii oraz słyszałam, ze jest baaardzo wydajny. Jednak trochę zniechęca mnie cena, ponieważ w Rossmanie kosztuje chyba coś ok. 42zł (jednak mogę się mylić). Na Allegro widziałam je tańsze i chyba kupię przez Internet.
Wysłany: 2010-07-17, 11:42
jest naprawdę mega wydajny :) nie robi placków na policzkach, jest naturalny :) nigdy więcej nie skusze się na inny róż :). ja też zamawiałam na allegro i kolor dobierałam trochę w ciemno, ale okazał się świetny! także b. polecam :)
Ja polecam mineralne róże Rhea. Sa na prawdę świetne i bardzo wydajne. Ja swój mam już ponad pół roku :)
Wysłany: 2010-07-20, 09:31
kupiłam u użytkownika wika64, to było jakiś czas temu więc nie pamiętam ile wtedy kosztował, teraz to 29zł + 7 za list priorytetowy :)
baby Coś już napisała
Wysłany: 2010-08-02, 13:28
Ja w zasadzie nie mam jakiejś jednej marki kosmetyków, których używam, podobnie jest z różem. Najczęściej przy zakupie kieruje się tr4wałością i odpowiednim odcieniem. Z doświadczenia wiem, że można kupić naprawdę dobry róż już w granicach 20 zł, ale są tez droższe i ich jakość jest naprawdę o wiele , wiele lepsza.
Pola13 Użytkowniczka
Wysłany: 2010-08-03, 15:16
Ja również jestem wierna różom Bourjois, są doskonałe. Ostatnio dostałam w prezencie od koleżanki róż w kulkach Chanel, który przywiozła ze Stanów i uważam,że jest jeszcze lepszy od Bourjois. Ale na Chanel mnie nie stać, więc gdy tylko się skończy powrócę do używania "francuza".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum