Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-09-21, 18:00
Ostatnio używam różu do policzków i bronzera firmy Marktwins International, fajna niemiecka firma. Jakoś leżały u mnie te róże dłuższy czas, około roku, Dostałam je w prezencie i zbierałam się do ich używania. Okazało się, że to fajne kosmetyki.
Niestety nie znalazłam zdjęć, żeby je tu wstawić, może sama je zrobię
Nie orientuję się w cenie, ale przypuszczam, że są tanie
A ja bez różu z domu nie wyjdę, obecnie mam w kosmetyczce chyba z 6 rózy, a moze i wiecej, od tanszych po te drogie. I najbardziej pokochałam xD róz mineralny z l'oreala i róż + rozwietlacz vicoria's secret.
Ja używam mineralnego różu do policzków RHEA. Jest najlepszy!
Wczesniej mialam z Oriflame, Avon, Bonjour i jakoś uszły :)
Ale odkąd kupiłam z Rhea to tylko ten używam kupuję kolor Buff apricot. Róż nakładam pedzelkiem. Róż jest bardzo wydajny, staracza mi na ponad pół roku. Używam go również jako cień do powiek
Ogólnie jestem miłośniczką kosmetyków mineralnych. Mam kilka cieni Rhea które sobie mieszam i sama tworzę kolory.
Ja lubię róże ale niestety, chyba nie umiem się nimi malować. Za to ostatnio dostałam taką mocno różową szminkę z Avonu która absolutnie mi nie pasowała i teraz maluję sobie nią policzki Wydaje mi się, że wygląda całkiem ładnie
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-10-10, 20:46
Joanna_ napisał/a:
Ja lubię róże ale niestety, chyba nie umiem się nimi malować. Za to ostatnio dostałam taką mocno różową szminkę z Avonu która absolutnie mi nie pasowała i teraz maluję sobie nią policzki Wydaje mi się, że wygląda całkiem ładnie
Swietny pomysł, ja też sie czasem tak wysługuję pomadką, i efekty sa imponujące, nie da się poznać czy to efekt po różu czy pomadce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum