Czy zauważacie, ze coraz wiecej osob wydaje pieniądze na relaks i uciechy??
Czy nie macie ochoty odpocząć w SPA, czy jakims Uzdrowisku?
Moi znajomi juz co weekend sa w SPA Jelenia Struga, gdzie zamawiaja sobie zabiegi indywidualnie.
A Wy?? Jakie macie pomysly na weekend... Nowy styl życia, opowiadajcie:)
chyba coś w tym jest, czasami zamiast imprezować w weekend w mieście wole pojechać gdzieś dalej, połazić po górach, wybrać się na jakiś zabieg. Ewentualnie zostaje w domu, robię sobie domowe SPA i czytam książki.
upodobałam sobie ostatnio Świeradów Zdrój blisko od Wrocławia(1,5 godz jazdy autkiem), cisza spokój, góry, rowerki, zimą narty, amen
Wysłany: 2009-06-21, 21:07
No cóż upodobanie do hedonizmu i rozbuchanego konsumpcjonizmu to chyba cecha ludzkości. Tylko warunki ku temu się zmieniają. Teraz większość z nas jest zapracowana, żyje w pośpiechu i znajduje sobie usprawiedliwienie dla tego, by koncentrować się na sobie, na swoich potrzebach, zachciankach. Z drugiej strony jest to sposób na przetrwanie w tym rozpędzonym świecie, żeby jakoś funkcjonować, nie zwariować i czuć się szczęśliwym. Myślę, że nie ma w tym nic złego, jeśli jest w tym umiar. Jak we wszystkim. Ja się relaksuję jeżdżąc konno i czytając książki w różnych okolicznościach przyrody
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum