Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: max, rimmel, vinyl

Rimmel Vinyl Max
Autor Wiadomość
Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
  Wysłany: 2011-08-24, 17:44 Rimmel Vinyl Max

W zeszłym tygodniu zgłosiła się do mnie Pani Urszula z propozycją współpracy z firmą Rimmel :)
Oczywiście zgodziłam się, ponieważ wielokrotnie używałam kosmetyków tej firmy i z tego co pamiętam zawsze byłam zadowolona. Mają świetne pomadki, pudry, tusze...

Wczoraj otrzymałam paczkę, w której znalazłam błyszczyk do ust Vinyl Max, zapakowany w piękną torebkę.
Moja opinia jest całkowicie szczera, firma nie płaci mi za pozytywną opinię, współpraca polega jedynie na szczerej recenzji otrzymanego produktu.

Opis producenta:
    Błyszczyk nadaje wyrazisty połysk, a dzięki dużemu aplikatorowi usta pokrywają się kolorem już przy jednym muśnięciu. Powiększająca usta formuła wypełnia drobne linie i wygładza nawet najbardziej spierzchnięte usta. Lekka, nie klejąca się konsystencja zapewnia komfort i wygodę makijażu przez wiele godzin.

Sugerowana cena: 21zł
    Pojemność: 8ml
    Dostępność: wszystkie sklepy posiadające szafę Rimmel

Moja opinia:
    Błyszczyk ma dość duże opakowanie, większe poprzedniej wersji - Vinyl Gloss.
    Gdy zobaczyłam aplikator byłam zaskoczona, jest ogromny, zastanawiałam się jak będę się malować takim olbrzymem :) jednak okazało się, że wielki aplikator jest o wiele wygodniejszy od tradycyjnych, małych aplikatorów. Na środku aplikatora znajduje się niewielkie wgłębienie, dzięki czemu wystarczy tylko jedno muśnięcie, aby dokładnie pokryć usta - za to ogromny plus. Otrzymałam błyszczyk w kolorze 121 Excess, bardzo delikatny kolor na co dzień, będzie odpowiedni do pracy, do szkoły - przyda się na rozpoczęcie roku szkolnego dziewczynom, które jeszcze się uczą :)
    Produkt utrzymuje się na ustach dość długo, 2-3 godziny na pewno. Nie zauważyłam powiększającej formuły, nie daje uczucia mrowienia czy chłodzenia, myślę, że producentowi mogło chodzić jedynie o optyczne powiększenie, jednak mimo to nie zauważyłam takiego efektu...
    Błyszczyk wygładza usta - to prawda. Usta są bardzo gładkie, dobrze pokryte. Wydaje mi się, że błyszczyk trochę nawilża usta.
    Najbardziej podoba mi się że błyszczyk nie klei się, a mimo to długo się utrzymuje.
    Zapach jest delikatny, pudrowy, słabo wyczuwalny, jednak przyjemny. Po aplikacji nie jest już wyczuwalny - za to również plus.
    Nie zauważyłam minusów tego produktu. Dla niektórych minusem może być brak obiecanego efektu powiększenia, jednak ja nie lubię tego efektu :)
    Ogólna ocena to 9/10

Ocena na Wizażu 4,5/5 więc bardzo pozytywnie.

Bardzo dziękuję Pani Urszuli za możliwość współpracy, oraz przesłanie produktu do testów. Mam nadzieje, że na tym nie zakończy się nasza współpraca :)

ewelynka69 
    Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
    Wysłany: 2011-08-24, 21:40 

Koleżanka miała tę wersję wcześniejszą i była zadowolona, kilka razy mnie "poczęstowała" i okazał się fajny :-)

Twoja opinia Aguś zachęca do kupna :-D
    Tylko cena mnie trochę przeraża ;-)

Agusia77 
    Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2011-08-25, 00:20 

No wiesz, są często promocje na Rimmela w Rossmanie:)
    Ale 21zł to jeszcze nie tak dużo...

ewelynka69 
    Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
    Wysłany: 2011-08-25, 12:30 

Wiem, że nie jest to dużo, widziałam dziś reklamę w tv tego błyszczyka :)

KolagenColway 
    Stała bywalczyni
    www.KolagenColway.com

Wysłany: 2011-08-29, 11:30 

Zgadza się,bardzo często są promocje w Rossmanie,bo w Douglasie jest z kolei drogo i nigdy tam nie kupuje. Ale faktycznie ta wersja zbiera bardzo pozytywne recenzje.

pati 
    pati

Pomogła: 23 razy

Wysłany: 2011-08-29, 13:50 

Rossman jest również drogi. Nigdy tam nie kupuję. Najtaniej jest przez allegro. Nawet z przesyłką.

Agusia77 
    Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2011-08-30, 19:14 

A ja właśnie najczęściej zakupy robię w Rossmanie, bo jest ich u mnie w mieście kilka i zawsze mam tam po drodze.

pati 
    pati

Pomogła: 23 razy

Wysłany: 2011-08-31, 14:11 

To przepłacasz :P, chyba, że jest promocja na coś, to owszem. Ale ceny mają bardzo wysokie.

Odpowiedz do tematu