Mam mocno zniszczone włosy po rozjaśnianiu i innych farbowaniach dlatego zaczelam się interesowac kosmetykami do intensywnej regeneracji wlosów. Przerobilam już kilka firm i przez przypadek spróbowałam kosmetyków marki Macadamia.
I powiem wam ze bez większego zaufania i pozytywnego podejścia spróbowałam maski Macadamia DEEP REPAIR, efekt przekroczyl moje oczekiwania. Wlosy stały się gładkie i miękkie a do tego ten polysk.
Jestem zachwycona nimi i już teraz planuje zakupic je razem z olejkiem Macadamia. Cena choc wysoka to jednak rekompensuje to uzyskanym efektem regeneracyjnym a ich wydajność jest naprawde spora.
Ze spokojem mogę wam polecic kosmetyki tej marki.
Na allegro jak zwykle można kupic troche taniej niż gdzie indziej.
Czy któraś z was tez korzystała z tych kosmetyków? Które byście jeszcze poleciły?
Musze spróbować w takim razie, dam znac jakie efekty przyniosła kuracja.
jasienka1980 Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-12-07, 13:26
A ja polecam maskę intensywnie odżywiającą i regenerującą osmo, do kupienia w salonach fryzjerskich gdzie pracują na preparatach osmo lub w ich sklepie internetowym. Superowa i też niedroga w porównaniu z innymi profesjonalnymi kosmetykami do włosów.
Ja polecam Całonocna terapia odżywcza do włosów HairX
Włosy są miękkie, mają fajny połysk i bardzo bardzo dobrze się układają,
Ma trochę intensywny zapach ale to rzecz gustu
Kuracja można stosować do wszystkich rodzajów włosów a zwłaszcza zniszczonych.
skład:
witamina E, olejek jojoba, pantenol – wpływają rewelacyjnie na kondycję włosów i skóry głowy
jak używać:
Stosuj na noc, spryskaj nią włosy na całej długości wraz z końcówkami, rano umyj głowę
Ja polecam Całonocna terapia odżywcza do włosów HairX
(...)
jak używać:
Stosuj na noc, spryskaj nią włosy na całej długości wraz z końcówkami, rano umyj głowę
u mnie odpada, nie myję włosów rano, bo A. nie mam na to czasu i B. nie chcę ich niszczyć suszarką ale to chyba nie codziennie się stosuje na weekend by można, jak następnego ranka nie musze się zrywać...
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-12-20, 11:03
A ja mogę polecić Jedwab Odżywka w Sprayu do włosów suchych i zniszczonych po zabiegach fryzjerskich, cena około 13 zł w każdej drogerii, sama używam i jest wspaniały
Teraz mam odżywkę z profesjonalnej marki YELLOW. To jest maska. Świetnie się sprawdza. Bardzo ją lubię. Jedyna wada to cena - 250ml = 28zł. Ale raz nie zawsze, dwa - nie wciąż :)
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
kkulesz Początkująca
Wysłany: 2011-02-07, 13:21
Używam WAXów ale tych angielskich z firmy Pilomax i rzeczywiście efekty są super, a próbowałam wielu innych specyfików.
Ja używałam Waxów z rok czasu, ale efekt był marny. Macadamia rewelacja! Tylko cena wysoka... Szczególnie fajny jest olejek - ma piekny zapach i w kilka sekund nawilża włosy.
Ja miałam szampon Waxa... Ale... Mi plątał włosy i miał nieciekawy zapach. Co więcej, w ogóle się nie pienił. Nie wiem, dla mnie średni. No i nie zauważyłam regeneracji żadnej.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum