Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: macadamia, maska, olejek, regeneracja, regeneracja, wlosow

regeneracja włosów
Autor Wiadomość
86supra 
Coś już napisała
86supra

Wysłany: 2011-04-21, 15:48 

Ja polecam szampon hempz lub Gliss Kur Regeneracyjny. Sa świetne hempz mozna kupic w necie Hempz Hydrating Shampoo

Isabell27 
Początkująca

Wysłany: 2011-04-23, 15:12 

Ja używałam różnych profesjonalnych marek, ale ostatnio kupiłam sobie całą serię Kerastase z cementem (taka jasnomiętowa) + ampułka i naprawde efekt świetny, Cena niestety dość wysoka, ale ja kupiłam w hurtowni, więc jak na kerastase to dobra cena :) można też po prostu zamówić z hurtowni przez internet, więc wtedy można przezyć ;)

gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-04-24, 18:34 

Czyli pewnie to samo można uzyskać nakładając odżywkę na włosy i wchodząc do zwykłej sauny...

Isabell27 
Początkująca

Wysłany: 2011-04-27, 08:21 

A to już zupełnie inny temat:) np w lato bedac w ciepłych krajach, przed wyjściem na basen nakładam jakąś dobrą odżywke i włosy później są jeszcze ładniejsze :)

KlaudiaSdr 
Początkująca

Wysłany: 2011-04-27, 14:31 

A możesz podesłać linka?

4GreatHair 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-04-28, 15:30 

Co inna marka i firma to inna opinia,dlatego uważam że każda z ans powinna znaleźć odpowiedni kosmetyk dla siebie i trzymać się go. Ja szukałam naprawdę długo,testowałam różne specyfiki na swoich włosach,ale w końcu trafiłam w dziesiątke.

gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-04-29, 10:13 

Dokładnie, każa z nas ma poprostu inne włosy. Niestety często firmy kosmetyczne po jakimś czasie zmieniają receptury odźywek i okazuje się, że nie są już one dla nas takie wspaniałe jak na początku. Poza tym wszytko też zależy od tego jaką mamy gospodarke hormonalną...

86supra 
Coś już napisała
86supra

Wysłany: 2011-04-29, 13:46 

no tak pewnie zgadzam się każda z nam jest inna ale jednak z polecenia cos kupić to jest dobra opcja niz kupować w ciemno

Mart 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-12-27, 11:12 

ja jak musze to mam sezon na Pirolam, poza tym normalne szampony, ale dla regeneracji włosów robię sobie maseczkę z Panthenolu w sprayu :) i już.

KolagenColway 
Stała bywalczyni
www.KolagenColway.com

Wysłany: 2012-01-16, 13:21 

Moim zdaniem w grę wchodzi bardzo dobry szampon oraz odżywki- dzięki temu nasze włosy będą mocne i przy tym pełne blasku. Polecam także nakładać jedwab po każdym myciu głowy, mi pomógł i włosy zawsze bardzo ładnie pachną.

apc-Cosmetics 
Użytkowniczka

Wysłany: 2012-01-25, 16:28 

Jednym z ważniejszych kroków jest wybór odpowiedniego szamponu i odżywki

Odpowiedz do tematu