Makowa Coś już napisała
Wysłany: 2010-05-05, 16:17
Ranking galerii handlowych w Warszawie
Witajcie,
chciałam dowiedzieć się od Was jakie galerie handlowe w Warszawie polecacie najbardziej :)
W październiku rozpoczynam studia zaoczne więc będę tam spędzała weekendy a po zajęciach zawsze trzeba się gdzieś wybrać. Wiadomo, że na pierwszy ogień idzie wyprawa na shopping :)
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-05-05, 19:51
Np Złote Tarasy, Galeria Mokotów, Arkadia.. Prawda jest taka, że sama musisz się przekonać, która galeria handlowa Ci najbardziej odpowiada. U mnie w Krk dużo osób lubi galerię Krakowską, a ja nie ;) Dużo też zależy od lokalizacji. Zresztą może dziewczyny z Wawy coś więcej Ci pomogą ;)
czy ja wiem czy drogie. sieciówki mają dokładnie te same ceny co w kązdej innej galerii, a można tam znaleźć, to czego nie ma nigdzie indziej.
ale arkadia i mokotow, są milsze ;) właśnie spokojniejsze. mniejsze tłumy itd.
Makowa Coś już napisała
Wysłany: 2010-05-07, 17:25
Ok, pospisywałam sobie adresy wymienionych przez was galerii.
Wszędzie jest drogo, ale w Katowicach jest taniej o jakieś minimum 10-15% na wszystkim, oczywiście poza dużymi sieciówkami bo one chyba mają stałe ceny.
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-05-07, 21:05
Hmmm...w Lublinie jedzenie nie jest az tak drogie, pizza jak w normalnej pizzerii, a w Tarasach poszliśmy na meksykańskie jedzonko i przepłaciliśmy za mała kupkę ryżu z warzywami
Na takich rzeczach nie zaoszczędzisz..
Makowa Coś już napisała
Wysłany: 2010-05-09, 11:16
ewelynka69 napisał/a:
Ale jedzenie w Tarasach jest drogie
No właśnie, jest bardzo drogie i przez to nie można tam swobodnie spędzić kilku godzin bo najpierw się człowiek zmęczy przepychając między ludźmi a jak chcemy coś porządnego zjeść to trzeba sporo zapłacić :/
Niby drogie ale nikt nam nie każe tam jeść :) Można miło spędzić czas itp. Fakt, tłum ludzi to troszkę nie najlepszy sposób na spędzanie czasu no ale zawsze coś jest co może nam przeszkodzić !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum