milutka Początkująca
Wysłany: 2009-12-11, 10:06
Pytanko - kolia
Witam. Mam mały problemik. Niedługo idę na wesele do bardzo zamożnych ludzi. Mam już sukienkę. Kłopot jedynie z biżuterią. Mój chłopak koniecznie chce żebym założyła kolie. Ja nie jestem przekonana do tego pomysłu a co wy o tym sądzicie?
Wysłany: 2009-12-11, 18:24
Załóż zdecydowanie kolię jest o wiele lepsza niż zwykłe łańcuszki, itp Zresztą teraz jest moda właśnie na dużą, widoczną biżuterię. Kolia świetnie zdobi i bardzo ładnie wygląda. Wystarczy tylko dobrać odpowiednio do stroju. To dodatki decydują o naszej oryginalności.
Jak dla mnie niektóre kolie wyglądają tandetnie. Plastik wypełniony kawałkami świecidełek. Wolałabym srebrny, skromny i elegancki łańcuszek, niż wielką, pokaźną, ale tandetną kolię :P No chyba, że pasuje Ci do stroju, upodobań i gustu.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-12-11, 19:19
Zależy jaką masz sukienkę, jeśli skromną, ale jednocześnie elegancką to kolia pasuje. Natomiast gdy sukienka już w sama sobie jest ozdobna, to lepiej zdecydować się na delikatne dodatki, no chyba, że chcesz wyglądać jak choinka. Ja np na studniówkę miałam taką sukienkę, że przy dekolcie była jakby broszka i zrezygnowałam z koli czy innej ozdoby na rzecz bransoletki ;]
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
jeśli kolia - to tylko kolia. Zazwyczaj jest duża i może przytłoczyć sukienkę. Jeśli jest delikatna, np. na bazie cieniutkiego łańcuszka, to można by pokusić się o bardzo krótkie, pasujące kolczyki, np. na sztyftach... Ale wybór należy tylko do ciebie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum